15 C
Bistrița
luni, martie 4, 2024

Și-au primit pedeapsa, după ce au curmat vieți!

Doi bărbați au fost încarcerați ieri în Penitenciarul Bistrița. Ambii au fost acuzați de ucidere din culpă. Totuși, pedeapsa diferă.

Polițiștii au dus ieri, la Penitenciarul Bistrița, doi bărbați. Ambii trebuie să stea după gratii pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă.

Totuși, perioada diferă.

Unul dintre ei, un tânăr de 28 de ani, din Sîngeorz Băi, a fost condamnat de Judecătoria Năsăud la trei ani și șapte luni de închisoare.

Cel de-al doilea mandat a fost emis la data de 29 mai a.c., de către Judecătoria Bistrița, împotriva unui bărbat de 36 de ani, din Tureac, condamnat la 2 ani și 10 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă” se arată în comunicatul remis de IPJ BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Clinica Sanovil, Sercaver SRL, Aquabis, Eurocompozite și Rombis

Clinica Sanovil caută economist, infirmieră și recepționist. Leoni Bistrița are nevoie de operatori cablaje auto. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Sercaver SRL, ItalTextil Sărata, Eurocompozite SRL, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

MATEROM Automotive: Profită de ofertele de nerefuzat și schimbă la timp bateria!

Profită de ofertele* de nerefuzat şi schimbă la timp bateria! Îngrijirea mașinii tale Škoda este acum mai...

SERCAVER SRL, filială a grupului TLC France, angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic pentru întreținere și reparații

SC Sercaver SRL, cu sediul în localitatea Chiuza, jud. BN, Filială a grupului TLC France, cu peste 100 de ani de activitate în domeniul fabricării produselor de feronerie (lacăte, broaște, butuci pentru uși, etc) angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic întreținere și reparații.