12.7 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

MACABRU: Bărbat găsit fără suflare, pe un drum forestier

O descoperire macabră azi, în pasul Rotunda. Un bărbat a fost găsit fără viață, pe un drum forestier. Echipajele ajunse în zonă nu au mai putut face, din păcate, nimic.

Un apel la 112 solicita intervenția echipajelor medicale și ale poliției. Un bărbat a fost găsit pe un drum forestier.

De îndată, salvatorii s-au mobilizat, fiind vorba de un echipaj SAJ, SVSU Rodna, Salvamont și pompierii, care au luat o șenilată și au pornit spre locul indicat. Zona este în pasul Rotunda, foarte greu accesibilă.

Din nefericire, salvatorii nu au mai putut face nimic pentru bărbatul de 38 de ani. Aceștia doar au constatat decesul. S-ar părea că bărbatul este cioban, ocupându-se de oile oamenilor din zonă.

Polițiștii vor efectua cercetările necesare stabilirii împrejurării în care a survenit decesul.

Totodată, s-a constatat că nu e vorba nici de bărbatul dispărut deja de o lună, din Rodna.

Un bătrân de 77 de ani din Rodna a dispărut fără urmă!

Polițiștii cercetează împrejurările în care persoana a decedat: „Astăzi, am fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că, într-o zonă greu accesibilă, pe raza comunei Șant, a fost găsită o persoană decedată. La fața locului, polițiștii au identificat persoana în cauză ca fiind un bărbat de 34 de ani, din Ilva Mare. Cadavrul nu prezintă semne vizibile de violență, însă va fi dispusă necropsia, care va stabili cu exactitate cauza decesului. În continuare, polițiștii Secției 7 Politie Rurală Sângeorz-Băi efectuează cercetări care vor stabili toate împrejurările în care a avut loc evenimentul”, au declarat reprezentații Inspectoratului de Poliție Bistrița-Năsăud.

FOTO – Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: