-3.4 C
Bistrița
luni, decembrie 4, 2023

MACABRU: Bărbat găsit fără suflare, pe un drum forestier

O descoperire macabră azi, în pasul Rotunda. Un bărbat a fost găsit fără viață, pe un drum forestier. Echipajele ajunse în zonă nu au mai putut face, din păcate, nimic.

Un apel la 112 solicita intervenția echipajelor medicale și ale poliției. Un bărbat a fost găsit pe un drum forestier.

De îndată, salvatorii s-au mobilizat, fiind vorba de un echipaj SAJ, SVSU Rodna, Salvamont și pompierii, care au luat o șenilată și au pornit spre locul indicat. Zona este în pasul Rotunda, foarte greu accesibilă.

Din nefericire, salvatorii nu au mai putut face nimic pentru bărbatul de 38 de ani. Aceștia doar au constatat decesul. S-ar părea că bărbatul este cioban, ocupându-se de oile oamenilor din zonă.

Polițiștii vor efectua cercetările necesare stabilirii împrejurării în care a survenit decesul.

Totodată, s-a constatat că nu e vorba nici de bărbatul dispărut deja de o lună, din Rodna.

Un bătrân de 77 de ani din Rodna a dispărut fără urmă!

Polițiștii cercetează împrejurările în care persoana a decedat: „Astăzi, am fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că, într-o zonă greu accesibilă, pe raza comunei Șant, a fost găsită o persoană decedată. La fața locului, polițiștii au identificat persoana în cauză ca fiind un bărbat de 34 de ani, din Ilva Mare. Cadavrul nu prezintă semne vizibile de violență, însă va fi dispusă necropsia, care va stabili cu exactitate cauza decesului. În continuare, polițiștii Secției 7 Politie Rurală Sângeorz-Băi efectuează cercetări care vor stabili toate împrejurările în care a avut loc evenimentul”, au declarat reprezentații Inspectoratului de Poliție Bistrița-Năsăud.

FOTO – Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.