22.6 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 10, 2023

EXTRA: Tentativă de sinucidere – eșuată într-o comedie cu mult umor negru și situații neprevăzute…

Crezi că eşti profund nefericit, sau doar eşuat pe culmea sterilă a succesului, şi vrei să pui punct la tot circul vieţii. Dar să nu poţi, pentru că apare Ea. Chiar în momentul în care ești gata să apeși pe trăgaci… Ghinion? Sau nesperată şansă…?

 

În orice comedie bună, nimic nu este chiar ceea ce pare. Mireasă pentru doi este o astfel de comedie, fiind inspirată de un clasic al teatrului absurd și un maestru al umorului negru.

Întreaga poveste este susţinută de o echipă de actori inspiraţi, clasicizaţi deja în peisajul teatral clujean. Datorită lor, o banală poveste de dragoste devine, în rezumat, întreaga istorie a lumii. Jocul seducţiei se suprapune cu însăşi viaţa, reactualizând tot ce părea a fi vechi şi cunoscut.

În 26 februarie 2020, de la ora 19:00, la Centrul Cultural Dacia (Bulevardul Decebal nr. 3-5) aveți ocazia să urmăriți piesa de teatru Mireasă pentru doi, după Sławomir Mrożek.

Regia este semnată de Chris Nedeea, iar scenografia îi aparține Elenei Ilash.

Distribuţia: Angelica Nicoară, Emanuel Petran, Radu Lărgeanu

Preţul unui bilet: 25 RON

Biletele pot fi achiziţionate de la Centrul Cultural Dacia înaintea începerii spectacolului sau online, accesând link-ul:
eventbook.ro/theater/bilete-mireasa-pentru-doi-bistrita

Pensionarii şi elevii beneficiază de un bilet gratis pentru fiecare bilet achiziţionat.

Mireasă pentru doi este o producţie Teatrul Nomad, în parteneriat cu Mario Dance Atelier.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat angajează inginer testare produse, iar Electroplast are nevoie de operatori cabluri electrice. Noi locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT Bistrița caută inginer testare produse, iar Frasinul SRL angajează inginer CFDP/CCIA/IUDR. Angajatorii din Bistrița au nevoie de informatician, personal curățenie, vânzătoare, conducători auto sau muncitori necalificați. Oferta completă, mai jos: 

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...