11.1 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

EXTRA: Tentativă de sinucidere – eșuată într-o comedie cu mult umor negru și situații neprevăzute…

Crezi că eşti profund nefericit, sau doar eşuat pe culmea sterilă a succesului, şi vrei să pui punct la tot circul vieţii. Dar să nu poţi, pentru că apare Ea. Chiar în momentul în care ești gata să apeși pe trăgaci… Ghinion? Sau nesperată şansă…?

 

În orice comedie bună, nimic nu este chiar ceea ce pare. Mireasă pentru doi este o astfel de comedie, fiind inspirată de un clasic al teatrului absurd și un maestru al umorului negru.

Întreaga poveste este susţinută de o echipă de actori inspiraţi, clasicizaţi deja în peisajul teatral clujean. Datorită lor, o banală poveste de dragoste devine, în rezumat, întreaga istorie a lumii. Jocul seducţiei se suprapune cu însăşi viaţa, reactualizând tot ce părea a fi vechi şi cunoscut.

În 26 februarie 2020, de la ora 19:00, la Centrul Cultural Dacia (Bulevardul Decebal nr. 3-5) aveți ocazia să urmăriți piesa de teatru Mireasă pentru doi, după Sławomir Mrożek.

Regia este semnată de Chris Nedeea, iar scenografia îi aparține Elenei Ilash.

Distribuţia: Angelica Nicoară, Emanuel Petran, Radu Lărgeanu

Preţul unui bilet: 25 RON

Biletele pot fi achiziţionate de la Centrul Cultural Dacia înaintea începerii spectacolului sau online, accesând link-ul:
eventbook.ro/theater/bilete-mireasa-pentru-doi-bistrita

Pensionarii şi elevii beneficiază de un bilet gratis pentru fiecare bilet achiziţionat.

Mireasă pentru doi este o producţie Teatrul Nomad, în parteneriat cu Mario Dance Atelier.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.