12.4 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

Extremele Gloriei, selecționate în lotul lărgit de la naționala mare pentru mondial

Jucătoarele CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, Nicoleta Dincă, Sonia Seraficeanu, Ana Maria Iuganu și Laura Moisă fac parte din lotul lărgit pentru mondial!

Extremele Gloriei Bistrița la handbal feminin au fost selecționate de către Adi Vasile, antrenorul echipei de senioare de la naționala României, în lotul lărgit pentru mondial.
Handbalistele Gloriei fac parte din lotul de 35 stabilit de selecționerul naționalei feminine Adi Vasile, în vederea participarii la Campionatul Mondial din Spania din perioada 1-19 decembrie.
Numai 18 tricolore vor face deplasarea la Castellon. Ele vor juca pentru România în grupa C în compania Norvegiei, a Iranului și Kazahstanului.
România a participat la toate ediţiile Campionatului Mondial feminine și are în palmares un titlul mondial (1962), două medalii de argint (1973, 2005) dar şi una de bronz (2015).
Foto: Facebook/CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: