19.3 C
Bistrița
marți, octombrie 3, 2023

Fabuloasele înghețate de la Gelateria Aniela le găsiți acum și pe Pietonal

Înghețată bună de te lingi pe degete, cum numai Gelateria Aniela știe face, veți găsi începând de astăzi și pe pietonalul din Centrul Vechi al Bistriței. Undeva la mijlocul pietonalului, într-un chioșc care se încadrează perfect în arhitectura zonei, veți găsi de luni și până duminică cele mai bune înghețate ale gelateriei. Chioșcul va fi deschis zilnic între orele 10:00-21:00, iar din iunie și până în septembrie programul de seară se va prelungi cu o oră, până la 22:00.

Gelateria Aniela duce mai departe tradiția unei familii care vinde în Bistrița de peste 50 de ani înghețată, respectând același rețetar de bază, cu mult lapte și drag de a face dulcele preferat de toată lumea, dar cu tehnologii moderne, care respectă toate standardele de siguranță alimentară și cu gusturi noi, adaptate la cerințele pieței. Înghețatele de orez cu lapte, de caramel sărat sau cu biscuiți Oreo sunt doar câteva din specilitățile de care bistrițenii s-au îndrăgostit iremediabil și pentru care nu ezită să stea aproape zilnic la coadă, la punctul de lucru de pe Calea Moldovei. Cererea foarte mare a făcut ca gelateria să își extindă punctele de vânzare în oraș. Astfel, de doi ani, copiii și părinții care ajung în zona Parcului Municipal știu că lângă Polivalentă pot găsi înghețatele de la Aniela, iar de astăzi, le puteți cumpăra și de pe Pietonal. În curând, Gelateria Aniela va mai deschide un punct de lucru, în Piața Unirii, nr. 3, o surpriză plăcută pentru toți cei care vor ajunge aici. 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat caută analist cumpărări, electrician, gestionar și operatori. Locuri de muncă, disponibile și la Kreativ Metal, Fan Courier, Transmixt, Sanovil

Rombat are nevoie de Analist cumpărări, gestionar și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Leoni, Kreativ Metal, Clinica Sanovil, Stewo Năsăud, Electroplast, Fan Courier sau MasterFoam. Oferta completă - mai jos:

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...