0.3 C
Bistrița
joi, decembrie 1, 2022

Faci nuntă în 2022? Dă culoare evenimentului tău cu ajutorul celor de la Euforia și ai 10 la sută reducere!

Ați decis să vă uniți destinele anul care vine. Deja conturați detaliile pentru ziua cea mare. Dacă alegeți să dați culoare evenimentului vostru cu aranjamentele florale de la Euforia Boutique, aveți o reducere de 10 la sută!

Anul 2022 aproape  bate la ușă. Iar unii îl așteptați mai mult ca alții, alegând ca-n anul ce vine să vă uniți  destinele pentru totdeauna.

Așadar, dacă deja discutați și puneți la punct detaliile pentru ziua cea mare, luați-le ca ajutoare pe specialistele de la Euforia Floral Boutique.

O atmosferă caldă, veselă, plină de culoare, poate fi oferită prin aranjamentele florale din sala de evenimente și de la Biserică. Mai mult, buchetul de mireasă și florile din pieptul mirelui sau al nașilor sunt lucrurile cele mai admirate și mai „în prim plan„ la acest eveniment. De aceea în realizarea lor trebuie aleși profesioniști.

Fetele de la Euforia Floral Boutique pun pasiune, culoare și multă dăruire în tot ceea ce fac. Nu e provocare la care să nu-i facă față, iar dorința miresei- cea care de obicei ”visează” aranjamentele de când e mică și se vede-n rochia de mireasă- devine realitate.

Specialistele Floral Boutique se pliază pe dorința clienților, oferind aranjamente într-o anumită temă sau culoare, cu flori naturale sau uscate, etc.

Mai mult, cei care încheie un contract pentru evenimentul din 2022, au o reducere de 10 la sută. Asta dacă ”bat palma” cu specialistele Euforia Floral Boutique până în 15 decembrie 2021.

Dă culoare evenimentului tău cu ajutorul specialiștilor de la Euforia Floral Boutique. Iar ca să te convingi că sunt alegerea perfectă, poți admira creațiile florale postate pe pagina de Facebook Euforia Floral Boutique sau pe site-ul euforiaonline.ro.

Puteți merge și pe la boutique-ul aflat în incinta Kaufland de pe Bulevardul Independenței, deschis de luni până sâmbătă, între orele 08.00 – 21.00, iar duminica între orele 08.00 – 19.00.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...