6.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Faci nuntă în 2022? Dă culoare evenimentului tău cu ajutorul celor de la Euforia și ai 10 la sută reducere!

Ați decis să vă uniți destinele anul care vine. Deja conturați detaliile pentru ziua cea mare. Dacă alegeți să dați culoare evenimentului vostru cu aranjamentele florale de la Euforia Boutique, aveți o reducere de 10 la sută!

Anul 2022 aproape  bate la ușă. Iar unii îl așteptați mai mult ca alții, alegând ca-n anul ce vine să vă uniți  destinele pentru totdeauna.

Așadar, dacă deja discutați și puneți la punct detaliile pentru ziua cea mare, luați-le ca ajutoare pe specialistele de la Euforia Floral Boutique.

O atmosferă caldă, veselă, plină de culoare, poate fi oferită prin aranjamentele florale din sala de evenimente și de la Biserică. Mai mult, buchetul de mireasă și florile din pieptul mirelui sau al nașilor sunt lucrurile cele mai admirate și mai „în prim plan„ la acest eveniment. De aceea în realizarea lor trebuie aleși profesioniști.

Fetele de la Euforia Floral Boutique pun pasiune, culoare și multă dăruire în tot ceea ce fac. Nu e provocare la care să nu-i facă față, iar dorința miresei- cea care de obicei ”visează” aranjamentele de când e mică și se vede-n rochia de mireasă- devine realitate.

Specialistele Floral Boutique se pliază pe dorința clienților, oferind aranjamente într-o anumită temă sau culoare, cu flori naturale sau uscate, etc.

Mai mult, cei care încheie un contract pentru evenimentul din 2022, au o reducere de 10 la sută. Asta dacă ”bat palma” cu specialistele Euforia Floral Boutique până în 15 decembrie 2021.

Dă culoare evenimentului tău cu ajutorul specialiștilor de la Euforia Floral Boutique. Iar ca să te convingi că sunt alegerea perfectă, poți admira creațiile florale postate pe pagina de Facebook Euforia Floral Boutique sau pe site-ul euforiaonline.ro.

Puteți merge și pe la boutique-ul aflat în incinta Kaufland de pe Bulevardul Independenței, deschis de luni până sâmbătă, între orele 08.00 – 21.00, iar duminica între orele 08.00 – 19.00.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Supercom și IMP România! Se oferă condiții excelente de muncă

Se fac angajări la ItalTextil Sărata, care caută muncitori și secretar administrativ. Panouri Decorative are nevoie de montator în Bistrița, iar Transmixt angajează / școlarizează șoferițe pentru transportul local. Oferta completă, mai jos: