13.2 C
Bistrița
marți, aprilie 16, 2024

FAKE NEWS: Biserica angajează popi din sursă externă!

„Suntem prea puțini preoți pentru câte dosuri de politicieni avem de sărutat în acest dificil an electoral”, afirmă reprezentanții bisericii – hotărâți să angajeze câțiva preoți din sursă externă.

Candidatul ideal ar trebui să NU fie fotogenic. Nu cumva să iasă mai bine în poză decât politicienii !

Totodată, candidatul ar trebui să știe măguli, mulțumi și aduce osanale partidelor. Și mai ales să nu cumva să pună credința mai presus de politică.

Se oferă un pachet salarial atractiv și oportunitatea de a lucra într-o echipă dinamic-lingușitoare.

 

Acest text este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.