6 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

FAKE NEWS: Pavelele vechi înlocuite și dispărute au fost folosite la pavarea fundului râului Bistrița, spun autoritățile

Pavelele vechi înlocuite și dispărute au fost folosite la pavarea fundului râului Bistrița – spun autoritățile.

„Am pavat fundul râului și se vede. Uitați cât de lin și frumos curge acum apa. De ce nu apreciați și lucrurile bune pe care le facem? Râul ăsta în sfârșit arată ca o apă curgătoare modernă, europeană… Înainte parcă se rostogolea, haideți să fim sinceri” – au declarat reprezentanții Primăriei.

La insistențele reporterilor Bistrițeanul.ro, care au cerut dovezi că pavelele sunt pe fundul apei, ni s-a răspuns că e imposibil. Pentru că singurul care a reușit să despartă apele a fost Moise…!

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Ce tareee !
    Marturisesc ca am ras cu gura cascata pana la ureci !……am ras de ei de neputinta folosirii asa cum se cuvine a materialelor dar si a banilor deoarece aceste pavele puteau fi vandute polulatiei cu bani si statul sa recupereze si sa faca altceva cu ei.
    De exemplu sa cumpere copacei de aliniament ca oricum au explodat bolile respiratorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: