2.4 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 20, 2024

FAKE NEWS: Un candidat independent la Primăria Bistrița promite că va cuceri și anexa Becleanul

Un candidat independent la Primăria Bistrița promite că va cuceri și anexa Becleanul pentru a pune mâna pe Băile Figa.

Va fi o acțiune fulger de alipire a unui teritoriu pe deplin meritat de către bistrițeni. În fiecare vară mergem și lăsăm bani la Băile Figa. Practic, am plătit deja stațiunea !

Vom cuceri acest orășel tupeist și rezolvăm problema. Banii cheltuiți de bistrițeni rămân astfel în Bistrița”, a declarat candidatul.

Mai mult, acesta a plusat și a continuat: Și dacă tot suntem acolo, le luăm și centura ocolitoare, că și-așa asta a noastră mai mult ne încurcă.

Dacă nu vor pașnic, vom comasa trupe la Podirei pentru a le arăta că nu glumim”, a avertizat candidatul.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.