22.5 C
Bistrița
joi, iunie 8, 2023

Femeia care a murit în teribilul accident de la Parva se grăbea să își ducă băiatul la autocarul de Spania

În această dimineață a avut loc un tragic accident rutier în localitatea Parva, în urma căruia o femeie de 37 de ani și-a pierdut viața, iar fiul său de 13 ani a fost transportat cu elicopterul la o clinică din Târgu Mureș. Femeia se grăbea să ajungă la Năsăud, de unde unul dintre copiii săi urma să ia un autocar spre Spania.

Accidentul a avut loc în localitatea Parva, în jurul orei 06:00. La volanul mașinii se afla o femeie de 37 de ani, din Rebrișoara. Aceasta se întorcea de la Parva, de unde a luat un tânăr de 18 ani, și urma să ajungă la Năsăud.

În mașină se mai aflau trei copii de-ai femeii, un băiat de 13 ani pe scaunul din față și alți doi de 17 și 19 ani, pe bancheta din spate.

Șoferița a pierdut controlul volanului, după ce a ajuns cu roțile pe pietrișul de pe acostamentul de pe marginea drumului. Mașina a ajuns pe contrasens, iar ulterior pe marginea drumului, unde s-a răsturnat. Mai multe despre acest accident puteți citi AICI.

Atât femeia, cât și băiatul său de 13 ani au fost găsiți în stop cardio-respirator de către echipajele medicale. Cei doi au răspuns la manevrele de resuscitare, băiatul de 13 ani fiind preluat de un elicopter SMURD, din parcarea Mănăstirii Parva.

Mama sa, însă, a intrat din nou în stop cardio-respirator, iar medicii nu au mai reușit să o salveze.

Cei 5 se îndreptau spre Năsăud, de unde unul dintre copiii femeii și tânărul pe care l-a preluat din Parva, urmau să ia un autocar spre Spania. Tinerii urmau să lucreze în agricultură, la struguri.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat angajează inginer testare produse, iar Electroplast are nevoie de operatori cabluri electrice. Noi locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT Bistrița caută inginer testare produse, iar Frasinul SRL angajează inginer CFDP/CCIA/IUDR. Angajatorii din Bistrița au nevoie de informatician, personal curățenie, vânzătoare, conducători auto sau muncitori necalificați. Oferta completă, mai jos: 

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...