1.5 C
Bistrița
marți, noiembrie 28, 2023

Spațiile de joacă din oraș – un pericol pentru copii?

Parcurile de joacă din Bistrița sunt sub orice critică, susține unul dintre consilierii locali ai municipiului. Acesta spune că tipicele părculețe de lângă bloc ar fi pline de urzici și buruieni, iar elementele de joacă învechite ar putea reprezenta un real pericol. Iată cum comentează primarul orașului această problemă.

Luna trecută au fost surprinse niște imagini cu adevărat șocante, cu o Bistriță „rurală”.

Este vorba de o turmă de oi ce pare să-și servească gustarea chiar printre hintele și toboganele dintr-un parc ”uitat de lume” de pe strada Grănicerilor. Nu se știe dacă aceleași rumegătoare sunt de vină și pentru starea în care se află alte părculețe, însă cert este că există o problemă.

Consilierul Mărioara Seica a adus acest subiect pe masa ședinței Consiliului Local din 28 august.

„Sunt unele spații de joacă într-o stare jalnică. În spatele străzii 1 Mai, chiar vă invit să faceți o misiune, să vedeți cum arată în jurul lui, iar în interior plin de urzici de peste un metru, băncile arată cum arată… ca să nu mai vorbim de un amărat de tobogan și ce mai este acolo, uzate, care nici nu le mai pot folosii copilașii. Cred că pe părinți îi interesează siguranța și viața copiilor. Să știți că cetățenii au multe alte probleme în oraș, nu se hrănesc doar cu petreceri și zilele Bistriței”, a spus aceasta.

Sunt 68 de spații care au fost reabilitate, unele cu cauciuc. O să ne ocupăm și de restul, nu le putem face toate în trei zile! Cum spunea un celebru personaj politic «Pas cu pas». Mă bucur că cetățenii se hrănesc și cu altceva, nu doar cu petreceri”, a fost răspunsul primarului Ovidiu Crețu la problema ridicată.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.

„Spărgătorul de nuci”, PREMIERĂ la Bistrița, în interpretarea elevilor Școlii de balet „Ovidiu Danci”

Îndrăgitul și cunoscutul spectacol de balet clasic „Spărgătorul de Nuci” de Piotr Ilici Ceaikovski ajunge, pentru...