18.2 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

Femeie din Cetate, înșelată de un tinerel din Argeș! Ce s-a-ntâmplat în luna ianuarie:

Încă din luna ianuarie polițiștii au făcut cercetări pentru a găsi un înșelător. O femeie din Cetate a făcut plângerea, fiind păgubiă cu 650 de lei. În cele din urmă a fost identificat un tinerel din Argeș. Ce s-a întâmplat:

Achizițiile online pot fi amăgitoare. Mai ales atunci când produsele achiziționate nu corespund imaginilor prezentate. Cazuri au fost nenumărate.

Dar mai dureros e când plătești și primești coletul… gol!

Așa a pățit o femeie din Cetate. Aceasta și-a cumpărat un telefon, a primit coletul, a plătit contravaloarea și…surpriză! Pachetul era gol.

Abia după luni bune de la momentul respectiv a fost identificat înșelătorul.

La data de 23 septembrie a.c., în urma activităților desfășurate de polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița, a fost identificat un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din județul Argeș, bănuit de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, faptă comisă în cursul lunii ianuarie a.c., în dauna unei femei, de 50 de ani, din comuna Cetate, județul Bistrița-Năsăud. În fapt, în luna ianuarie a.c., persoana vătămată ar fi dat curs unui anunț postat pe un website de vânzări/anunțuri în piața online și ar fi comandat un telefon mobil. Ulterior, printr-o firmă de curierat, femeia ar fi primit un colet, pentru care a achitat 650 de lei, la desfacerea acestuia constatând faptul că este gol. Față de tânărul, din județul Argeș, sunt efectuate cercetări în vederea stabilirii şi documentării întregii activităţi infracţionale.” explică reprezentanții IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...