23.9 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

FII REPORTER: „Am adunat o colecție de amenzi pentru parcări neregulamentare în Bistrița, după ce locul de parcare mi-a fost luat”

O bistrițeancă susține că și-a pierdut locul de parcare licitat, acesta fiind acum în posesia unei “pile” a celor de la primărie, astfel că nu mai are unde să parcheze. Mai mult, în mai puțin de o lună, a primit 3 amenzi pentru parcare neregulamentară.

Loc de parcare pe Independenței nu am, deși sunt proprietara unui apartament cu 3 camere… Sunt unii chiriași care au și 3 locuri de parcare! Trebuie făcut ceva. Bistrițenii sunt bătaia de joc a autorităților? Am luat 3 amenzi pentru parcare neregulamentară în mai puțin de 30 de zile!„, ne-a scris aceasta.

Femeia susține că a fost la licitație în primul an când s-au inaugurat locurile cu plată și a primit unul.

Anul următor mi l-a luat “o pilă” a celor de la primărie, chiar înainte cu 10 minute să ajung. După care nu au mai existat locuri de parcare decât în alte cartiere la 500-600 m distanță de cartierul în care locuiesc…

Împreună cu alți vecini, parcăm unde este loc, ne trezim cu mașinile zgâriate și murdărite… Iar de un an ni s-a luat un număr semnificativ de locuri chiar de pe bulevard (în față la Big Win unde erau destul de multe locuri unde se putea parca ușor – oblic) acum sunt doar vreo 7 locuri unde de abia încapi cu o mașină normală… plus că încurci circulația până reușești să parchezi pe acel loc lateral înconjurat de borduri înalte..

Orașul e din ce în ce mai aglomerat și ar trebui găsite soluții pentru locuri de parcare în plus, nu în minus… Am sunat și la primărie la cei care se ocupă cu parcările – sunt și ei de acord cu mine, dar același lucru îl spun și ei: nu putem face nimic… Atunci cine poate să facă ceva în această direcție???” – a mai completat cititoarea noastră.

Femeia spune că deja are o colecție de amenzi pentru parcări neregulamentare în Bistrița (doar cea albă e din Cluj).

ARTICOLE SIMILARE

7 COMENTARII

  1. Este adevărat ca unii proprietari au si trei locuri de parcare iar altii niciunul. Se spune ca ei au venit mai repede la primarie și au obținut locurile iar noi am ajuns mai târziu. (E maraton) Am fost mereu la primărie sa ma interesez dacă nu s-a eliberat vreun loc, dar nici poveste. Am mai mulți vecini cu doua si trei locuri de parcare, iar eu niciunul. Sunt oameni înțelepți la primărie care vor lua decizii la fel de înțelepte. Am încredere. Doamne ajuta!

  2. Sunt unii care parchează în fata blocului nostru de la alte blocuri. Au cumparat locurile de parcare, ce sa mai zici? Iar noi vrem sa cumparam si nu putem, ca noua ni se cere sa cumpărăm locuri în fata altor blocuri.

  3. O amendă e din Cluj și alta e de pe Calea Moldovei (restul nu se văd). Nu are legătură cu faptul că nu are loc de parcare pe Independenței. Doamna are o slăbiciune pentru opritul neregulamentar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.