21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

FII REPORTER: „Am rămas cu deșeurile voluminoase la poartă!”

Campania gratuită de ridicare a deșeurilor voluminoase a început în 28 august. Cei care aveau astfel de lucruri de aruncat le-au scos la poartă în ziua în care era anunțat că va trece mașina Supercom pe strada lor. „Am rămas cu ele la poartă. Mașina NU a venit, deși era programată!

De două ori pe an, Supercom și ADI Deșeuri organizează campanii gratuite de ridicare a deșeurilor voluminoase. În 28 august a început campania de toamnă, cu un program zilnic, pe străzi.

De luni, 28 august, puteți scăpa de deșeurile voluminoase! CÂND va ajunge mașina Supercom la tine:

Bistrițenii care au avut astfel de deșeuri le-au scos pe platforme sau în fața caselor, pentru a scăpa de ele.

În unele zone, însă, mașina Supercom nu a mai ajuns! Și nu ar fi nici prima dată!

Vă scriu în numele unui grup de persoane care locuiesc în Unirea, pe strada Emil Rebreanu cu speranța că puteți semnala problema noastră deoarece la numărul de telefon de la Supercom nu răspunde nimeni!

Am citit articolul publicat de ziarul dvs. în data de 23 august, în legătură cu campania Supercom de ridicare a deseurilor voluminoase. Conform acelui articol în Unirea, data de ridicare a acestui tip de deșeuri era 2 septembrie. 

Azi este 4 septembrie, iar deseurile sunt tot pe stradă!

Nu aș fi sesizat problema dacă nu ar fi a treia oară când scoatem aceste deșeuri în cadrul acestor campanii și nimeni nu le ridică.

Noi locuim în capătul străzii în apropiere de calea ferată și aici nici mașina care curăță strada nu vine întotdeauna ci întoarce uneori la mijlocul străzii. Majoritatea vecinilor au început să își ducă în case deseurile, dar eu sper că ne puteți ajuta!

Mulțumim anticipat!”, a transmis un locatar al străzii Emil Rebreanu.

 

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Eu nu am primit nici macar tomberoane. Iar cand am cumparat din banii proprii, muncitorii au ridicat tomberonul si l-au dus la 45 metri departare. La supercom doar niste oameni care nu doresc sa rezolve problemele deloc. Stau sa treaca 8bore si spera sa nu ii deranjeze nimeni. Dar noi sa fim corecti si sa platim taxa iar apoi sa nu avem unde arunca gunoaiele.

  2. Nici pe str Zavoaie de 2 ani nu se ridica acuma doi ani lam sunat pe domnu primar Turcu și iam spus problema după care nea dat un nr de telefon sa sunam la Adi deșeuri și vb domnu a zis ca s-au ridicat de pe strada noi eram la fata locului și nu erau ridicat crengile după 1 zi au venit și l-au ridicat anul acesta la fel nu leau ridicat sa fi trași la răspundere rușine sa le fie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...