25.8 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

FII REPORTER – FOTO/VIDEO: Cimitirul ortodox de pe centură, lăsat de izbeliște într-o stare jalnică

Cam așa arată actualmente Cimitirul Ortodox care se află în administrația Protopopiatului Român Ortodox de lângă Biserica de la Coroana!”, ne-a scris dezamăgit un cititor Bistrițeanul.ro.

Cititorul s-a arătat îngrozit și dezamăgit de starea jalnică a cimitirului pe care l-a vizitat recent. Buruienile erau crescute la aproape doi metri, iar curățenia lăsa și ea de dorit.

Intrăm de pe centură, puțin mai jos de sediul EonGaz. E dezamăgitor faptul că partea asta de cimitir ortodox este cea mai puțin amenajată. Mai mereu lăsată de izbeliște și uitată de toată lumea…!

Am sunat și la Administrația Cimitirelor, dar mi-au spus că nu ține de ei, ci de Protopopiatul de lângă Coroana…”, ne-a transmis supărat cititorul nostru.

ARTICOLE SIMILARE

5 COMENTARII

  1. Este cel maiizerabil cimitir din tara. Și încă ceva, nu ai unde să lași mașină că sa aranjezi mormintele, pentru cei care au raposati in partea dinspre fostul Plastsistem. Au amenajat piste de biciclete pe care nu circula nimeni, nu poți să intri in cimitir că s-a împrejmuit curtea, cică proprietate privata, așa că nu-i de mirare că mormintele sunt lăsate de izbeliște.
    Propun sa se amenajeze o parcare vis-a-vis de cimitir, indiferent a cui este terenul, se poate închiria o anumită suprafață, ar fi de interes public. Dar interesează pe cineva ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.