25.8 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

O fetiță de 6 ani din Budacu de Sus a rămas doar cu o jucărie din pluș și hainele de pe ea, după ce i-a ars casa. AJUTĂM??

Ieri, un incendiu puternic a mistuit o casă din Budacu de Sus, în care locuia o fetiță de doar 6 anișori, împreună cu părinții ei. Aceștia au rămas doar cu hainele de pe ei, iar fetița cu o jucărie din pluș… AJUTĂM ȘI NOI?

Ieri, pompierii au fost solicitați să intervină în localitatea Budacu de Sus, unde o casă a fost cuprinsă de flăcări.

În urma incendiului a ars casa în totalitate, pe o suprafață de aproximativ 60 mp.

FOTO: Casă cuprinsă de flăcări la Budacu de Sus

Aici locuia o fetiță de 6 ani, alături de părinții săi.

Eu eram plecat la muncă în sat, lucrez cu ziua, când flăcările ne-au cuprins casa. A ars tot, nu mai avem nimic, mobilă, frigider, televizor, jucăriile fetei. Ne-au ars și telefoanele, acte, absolut tot. Am un telefon acum de la o cunoștință. Nu mai avem decât hainele de pe noi. Azi am fost la primărie și am depus o cerere pentru ajutorul de urgență, să vedem ce se poate face…”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro proprietarul casei mistuite de incendiu.

Primarul comunei Dumitrița, de care aparține satul Budacu de Sus, Ilie Uchrenciuc, ne-a explicat că reprezentanții primăriei au fost la fața locului și încearcă să ajute familia cu tot ceea ce se poate.

Sunt într-o situație delicată, au rămas fără nimic. Beneficiază de ajutor social și lucrează cu ziua. Îi vom ajuta cu tot ce putem. Parohia va face anunț în biserică pentru ca oamenii să-i ajute. Urmează să stabilim și cine va umbla prin sat să adune donații, lumea se mobilizează în astfel de situații”, a precizat acesta pentru Bistrițeanul.ro.

Dacă doriți și dumneavoastră să le întindeți o mână de ajutor, îi puteți găsi în Budacu de Sus la nr. 399 sau la telefon – 0772254926.

Donații se pot face în următorul cont, în EURO:

IBAN RO47BRDE060SV51806080600

TITULAR Aurelia Ivan (mama proprietarului casei arse)

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.