6.6 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

FII REPORTER – Maieru: Teren invadat de ape, din cauza neglijenței celor de la restaurant!

„Acest teren s-a inundat din cauza neglijenței unor angajați!”, au semnalat câțiva localnici din Maieru. Oamenii s-au arătat dezamăgiți și supărați de faptul că cei de la restaurantul Don Pepe din Maieru au reușit să contribuie, prin neglijența lor, la inundarea unui teren.

Aruncă tot felul de resturi menajere și alimente în pârâu! A plouat mult iar pârâul a fost înfundat cu resturi alimentare… Apa nu a mai avut loc să treacă… Priviți și voi cum arată apa din pârâu! Pâini aruncate, multă grăsime… Presupun că grăsimea aia nu iese din pământ!”, au semnalat oamenii locului.

Aceștia s-au arătat supărați și deranjați de faptul că „mizeriile au înfundat cu totul pârâul din fața restaurantului, iar noi am ajuns în apă!”.

Nemulțumiți de întreaga situație, oamenii au încercat să ceară și ajutor: „L-am chemat pe viceprimar ca să-i arătăm mizeria. Dar dânsul a spus că nu are ce măsuri să ia…

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!