21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

FOTO – Un TIR a blocat DN17, în Pasul Tihuța

Un TIR a blocat în urmă cu puțin timp DN17, în Pasul Tihuța. Se pare că șoferul mastodontului a pierdut controlul volanului, după ce ar fi făcut balans, iar TIR-ul a ajuns de-a latul pe șosea.

În urmă cu puțin timp, un TIR care, se pare, transporta oi, a blocat DN17, în Pasul Tihuța, la granița cu județul Suceava. Șoferul mastodontului a pierdut controlul volanului, după ce ar fi făcut balans într-o curbă periculoasă, iar TIR-ul a ajuns de-a latul pe șosea.

Unul dintre sensurile de mers a fost deblocat, cu ajutorul unui buldoexcavator cu remorcă și se circulă alternativ. Potrivit IPJ BN, nu a mai fost implicată o altă mașină în accident.

Foto: Radio Dorna

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...