4.8 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

FII REPORTER: O situație inacceptabilă, în Bistrița!

Un cititor Bistrițeanul.ro ne-a semnalat cu puțin timp în urmă o situație pe care acesta o consideră „inacceptabilă”, în Bistrița:

„Consider inacceptabil faptul că onor DSP Bistrița NU are, în situația actuală, o adresa de email valabilă pe site și o pagină facebook unde cetățenii să poată trimite sesizări…!”, ne-a transmis cititorul nostru. 

Acesta ne-a mărturisit că a încercat ambele adrese de email de pe site-ul DSP Bistrița. Mai mult, a încercat să trimită și un mesaj la numărul de telefon, dar și o discuție pe messenger, cu o angajată pe care o cunoaște personal. Încercările s-au dovedit însă inutile și fără rezultat. 

Cititorul Bistrițeanul.ro ar fi vrut să anunțe că a trecut în cursul zilei de azi pe la Lidl. Aici nu a găsit dezinfectant nici la intrare, nici la ieșirea din magazin.

Foto @ Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.