0.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 10, 2023

FII REPORTER: Pe Decebal, senzații tari, fără iluminat public printre săpături și cabluri

O locuitoare a zonei Decebal și Trandafirilor din Bistrița a semnalizat faptul că iluminatul public de pe cele două străzi nu funcționează în această seară. A contactat Poliția Locală, dar nicio schimbare de atunci… Este liber la accidentări printre cabluri și gropi.

Bulevardul aflat în construcție, Decebal și Aleea Trandafirilor din municipiul Bistrița au rămas în… beznă. O cititoare Bistrițeanul.ro ne-a trimis un mesaj cu acest inconvenient. Înainte de a apela la presă, a contactat autoritățile locale.

În jurul orei 22:00, cetățeanca a dat un telefon Poliției Locale Bistrița pentru a sesiza problema. Autoritățile locale i-au spus că urmează să anunțe firma care se ocupă de iluminatul public. După aproape o oră și jumătate, problema era la fel, așa că a reapelat Poliția Locală. De această dată i s-a spus că firma care asigură iluminatul public nu le răspunde la telefon.

Aceasta semnalizează și faptul că în zonă terenul este accidentat, iar lipsa luminii pe timp de noapte poate duce la accidentări.

„Vin cu rugămintea de a mediatiza situația de pe Bulevardul Decebal (Apolo – hala Decebal) cât și de pe Aleea Trandafirilor, unde sistemele de iluminat nu funcționează!

Am sunat la Poliția Locală Bistrita( ora 21:57) pentru sesizare, ni s-a spus că vor anunța firma care se ocupa de iluminat, până la 23:20 când am revenit cu cu un apel deoarece nu s-a schimbat nimic, ni s-a spus că cei de la “Nepos magic Electric” nu răspund la aceasta ora la telefon! Trotuarul este spart, cu cabluri, guri de canal, unde te poți accidenta in lipsa iluminatului!”, a scris cititoarea Bistrițeanul.ro.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. O mizerie de administrație, un primar foarte slab înconjurat de lingăi și pupincuriști care îl rup și mai mult de realitate!! Acum cu marea organigrama, toți șefii dau limbi și îl preaslavesc pe primar, pentru a-si păstra funcțiile dar o fac în detrimentul oamenilor platitori de taxe, nu ii spun realitatea acestui măscărici (primar) care ma tem ca oricum nu o înțelege!!! De când e Turc primar orașul arata mizerab, politia locala e și mai dezastru iar oameni din primărie bulversați total, angajări cu iz de DNA (vezi cazul Tetcu pus direct în funcția de director adjunct DSP)!! Ce ma indignata și mai tare ca nu exista opoziție, nu sunt partide care sa lupte democratic cu mizerie astea!! Mariajul PSD+PNL reprezinta ANTI-DEMOCRATIA INTRUCHIPATA!! Iar USR la nivel local este tăcută pentru ca vânzătorul de parfumuri Stan Călin este viceprimar….urata situație!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...