14.6 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

FII REPORTER: Pe Decebal, senzații tari, fără iluminat public printre săpături și cabluri

O locuitoare a zonei Decebal și Trandafirilor din Bistrița a semnalizat faptul că iluminatul public de pe cele două străzi nu funcționează în această seară. A contactat Poliția Locală, dar nicio schimbare de atunci… Este liber la accidentări printre cabluri și gropi.

Bulevardul aflat în construcție, Decebal și Aleea Trandafirilor din municipiul Bistrița au rămas în… beznă. O cititoare Bistrițeanul.ro ne-a trimis un mesaj cu acest inconvenient. Înainte de a apela la presă, a contactat autoritățile locale.

În jurul orei 22:00, cetățeanca a dat un telefon Poliției Locale Bistrița pentru a sesiza problema. Autoritățile locale i-au spus că urmează să anunțe firma care se ocupă de iluminatul public. După aproape o oră și jumătate, problema era la fel, așa că a reapelat Poliția Locală. De această dată i s-a spus că firma care asigură iluminatul public nu le răspunde la telefon.

Aceasta semnalizează și faptul că în zonă terenul este accidentat, iar lipsa luminii pe timp de noapte poate duce la accidentări.

„Vin cu rugămintea de a mediatiza situația de pe Bulevardul Decebal (Apolo – hala Decebal) cât și de pe Aleea Trandafirilor, unde sistemele de iluminat nu funcționează!

Am sunat la Poliția Locală Bistrita( ora 21:57) pentru sesizare, ni s-a spus că vor anunța firma care se ocupa de iluminat, până la 23:20 când am revenit cu cu un apel deoarece nu s-a schimbat nimic, ni s-a spus că cei de la “Nepos magic Electric” nu răspund la aceasta ora la telefon! Trotuarul este spart, cu cabluri, guri de canal, unde te poți accidenta in lipsa iluminatului!”, a scris cititoarea Bistrițeanul.ro.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. O mizerie de administrație, un primar foarte slab înconjurat de lingăi și pupincuriști care îl rup și mai mult de realitate!! Acum cu marea organigrama, toți șefii dau limbi și îl preaslavesc pe primar, pentru a-si păstra funcțiile dar o fac în detrimentul oamenilor platitori de taxe, nu ii spun realitatea acestui măscărici (primar) care ma tem ca oricum nu o înțelege!!! De când e Turc primar orașul arata mizerab, politia locala e și mai dezastru iar oameni din primărie bulversați total, angajări cu iz de DNA (vezi cazul Tetcu pus direct în funcția de director adjunct DSP)!! Ce ma indignata și mai tare ca nu exista opoziție, nu sunt partide care sa lupte democratic cu mizerie astea!! Mariajul PSD+PNL reprezinta ANTI-DEMOCRATIA INTRUCHIPATA!! Iar USR la nivel local este tăcută pentru ca vânzătorul de parfumuri Stan Călin este viceprimar….urata situație!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...