17.1 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

FOTO/VIDEO Chicoteli, zâmbete și voie bună! Copiii alături de părinți au testat patinoarul sintetic

Bistrițenii de toate vârstele s-au întâlnit în apropierea hotelului Metropolis, lângă Parcul Regele Mihai I al României, la deschiderea patinoarului sintetic din Bistrița.

Începând cu ora 18:00, patinoarul a fost casa mai multor copii alături de părinți sau curioși de acest sport. Evenimentul a început cu concursuri pe patine și a continuat, de la ora 19:00, cu invitații serii.

În cadrul evenimentului a fost chemată echipa Transylvania Skating din Cluj-Napoca ce au destins atmosfera prin mișcări ritmate, alături de muzică antrenantă. De la ora 20:00, antrenoarea fetelor de la Transylvania Skating, Ioana Teodorescu, a „mișcat” publicul cu o inițiere în dansul pe role.

De la ora 20:30 s-a dat liber la distracție. Jocuri pe patine, dansuri, concursuri și jocuri de lumini pentru cei mici și cei mari care s-au alăturat inaugurării patinoarului în această formă.

Sâmbătă și duminică, pe 29 și 30 aprilie, intrarea la patinoarul sintetic dedicat pasionaților de mișcare sau dans pe rotile este gratuită.

Programul de funcționare al patinoarului:

  • miercuri-joi – 14.00 – 20.00
  • vineri – 14.00 – 21.00
  • sâmbătă-duminică – 12.00 – 21.00

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!