4.8 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

FII REPORTER: Surpriză de proporții, pentru o femeie, între Crainimăt și Șieu-Măgheruș: „Nu mi s-a mai întâmplat așa ceva niciodată!”

A avut parte de o mare surpriză, în această seară, încercând să ajungă la un magazin, în Șieu Măgheruș. Foarte emoționată, femeia ne-a povestit că s-a trezit cu poliția pe urmele sale. „Eram extrem de speriată! Nu mi s-a mai întâmplat așa ceva niciodată!”

O femeie care și-a dorit să rămână anonimă a avut parte de o surpriză, astă-seară. A avut de făcut niște cumpărături, așa că s-a deplasat spre magazinul din Șieu-Măgheruș.

Este întâmplarea vieții mele! În această seară am plecat până la magazin, în Șieu-Măgheruș și spre surprinderea mea, între satul Crainimăt și Sieu-Măgheruș am făcut pană la roata mașinii.

M-am speriat îngrozitor, fiindcă nu mi s-a mai întâmplat niciodată… 

Am sunat un vecin, dar bineînțeles că nu mi-a răspuns. M-am speriat și mai tare, am intrat în panică. Mi-am adunat curajul și mi-am zis să încerc să îmi schimb eu roata…

Căutând în portbagaj roata de rezerva, am zărit deodată în spatele meu că a apărut un echipaj de Poliție de la Șieu Măgheruș.

Mi-au sărit în ajutor fără nici o reținere. Și fără să țină seama că erau în uniformă, mi-au schimbat dumnealor roata…! Așa că vreau să le mulțumesc acum din suflet pentru ajutorul acordat.

Și vreau să subliniez că sunt un exemplu pentru comuna noastră! Mulțumesc din suflet Poliției Române…!”, ne-a transmis femeia emoționată. 

ARTICOLE SIMILARE

7 COMENTARII

  1. Da un mare gest dar la noi în Bistrita sunt oameni de omenie chiar si cadrele militare si politia .E o mandrie sa stii ca te poti baza pe dumnealor .Asta în limitele legi normal .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.