10.8 C
Bistrița
sâmbătă, martie 2, 2024

Focul ce a distrus o casă în Vermeș, pus intenționat. Piromanul, reținut

Polițiștii vor duce azi în fața judecătorilor un bărbat din Vermeș. Acesta ar fi pus focul intenționat în casa unui vecin, după o ceartă cu aceesta. Casa a ars în proporție de 80 la sută.

Un apel la 112 în miez de noapte anunța un incendiu la o casă de locuit din Vermeș. Două echipaje de pompieri și un echipaj de prim ajutor din cadrul ISU BN au fost direcționate spre locul indicat.

”În urma incendiului, casa de locuit a ars în proporție de peste șaptezeci la sută. Au fost protejate casele învecinate care erau amplasate foarte aproape de locul de manifestare al incendiului. Intervenția a durat aproximativ trei ore și jumătate. Din fericire nu au fost înregistrate victime” declarau la vremea respectivă reprezentanții ISU BN.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că focul a fost pus intenționat. Piromanul, un vecin cu care proprietarul casei avusese o ceartă. Bărbatul a fost reținut de polițiști și va ajunge azi în fața instanței.

În urma cercetărilor efectuate într-un dosar penal, polițiștii Secției 3 Poliție Lechința au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 43 de ani, din Vermeș, pe care-l bănuiesc de comiterea unei distrugeri. În cursul zilei de astăzi, va fi dus în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Din cercetările efectuate până în prezent, a reieșit faptul că, din cauza unor neînțelegeri avute cu un consătean, în noaptea de 10/11 octombrie a.c., ar fi aruncat intenționat chibrituri aprinse pe un geam al locuinței acestuia, după care ar fi plecat de la fața locului. În locuința se aflau două persoane care, din fericire, nu au fost rănite, dar imobilul a ars în proporție de aproximativ 80%. Bărbatul bănuit de comiterea faptei se află în arestul I.P.J. Bistrița-Năsăud, urmând ca, în cursul acestei zile să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă. Cercetările în acest caz sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean, pentru documentarea întregii activități infracționale” transmit reprezentanții IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM Automotive: Profită de ofertele de nerefuzat și schimbă la timp bateria!

Profită de ofertele* de nerefuzat şi schimbă la timp bateria! Îngrijirea mașinii tale Škoda este acum mai...

SERCAVER SRL, filială a grupului TLC France, angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic pentru întreținere și reparații

SC Sercaver SRL, cu sediul în localitatea Chiuza, jud. BN, Filială a grupului TLC France, cu peste 100 de ani de activitate în domeniul fabricării produselor de feronerie (lacăte, broaște, butuci pentru uși, etc) angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic întreținere și reparații. 

FOTO: Noua colecție de primăvară a ajuns la Ora Magică Kids!

Primăvara a sosit mai repede la Ora Magică Kids aducând cu ea hăinuțe vesele și colorate....