6.8 C
Bistrița
duminică, martie 26, 2023

Focul ce a distrus o casă în Vermeș, pus intenționat. Piromanul, reținut

Polițiștii vor duce azi în fața judecătorilor un bărbat din Vermeș. Acesta ar fi pus focul intenționat în casa unui vecin, după o ceartă cu aceesta. Casa a ars în proporție de 80 la sută.

Un apel la 112 în miez de noapte anunța un incendiu la o casă de locuit din Vermeș. Două echipaje de pompieri și un echipaj de prim ajutor din cadrul ISU BN au fost direcționate spre locul indicat.

”În urma incendiului, casa de locuit a ars în proporție de peste șaptezeci la sută. Au fost protejate casele învecinate care erau amplasate foarte aproape de locul de manifestare al incendiului. Intervenția a durat aproximativ trei ore și jumătate. Din fericire nu au fost înregistrate victime” declarau la vremea respectivă reprezentanții ISU BN.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că focul a fost pus intenționat. Piromanul, un vecin cu care proprietarul casei avusese o ceartă. Bărbatul a fost reținut de polițiști și va ajunge azi în fața instanței.

În urma cercetărilor efectuate într-un dosar penal, polițiștii Secției 3 Poliție Lechința au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 43 de ani, din Vermeș, pe care-l bănuiesc de comiterea unei distrugeri. În cursul zilei de astăzi, va fi dus în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Din cercetările efectuate până în prezent, a reieșit faptul că, din cauza unor neînțelegeri avute cu un consătean, în noaptea de 10/11 octombrie a.c., ar fi aruncat intenționat chibrituri aprinse pe un geam al locuinței acestuia, după care ar fi plecat de la fața locului. În locuința se aflau două persoane care, din fericire, nu au fost rănite, dar imobilul a ars în proporție de aproximativ 80%. Bărbatul bănuit de comiterea faptei se află în arestul I.P.J. Bistrița-Năsăud, urmând ca, în cursul acestei zile să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă. Cercetările în acest caz sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean, pentru documentarea întregii activități infracționale” transmit reprezentanții IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...