-0.6 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

Fostul preot Cristian Pomohaci susține că a fost abuzat fizic de părinți în copilărie

Potrivit dcnews, fostul preot Cristian Pomohaci susține că a fost abuzat fizic de părinți în copilărie, dar și că aceste bătăi crunte cu jorda și cureaua l-au ajutat să devină om…

Conform dcnews, care citează Etno TV, Cristian Pomohaci a povestit despre părinții săi și despre duritatea pe care aceștia au afișat-o pe tot parcursul copilăriei sale.

Fostul preot spune că părinții nu i-au spus niciodată La mulți ani, de ziua sa de naștere și că nu i-au dat nimic. Cu toate acestea îi consideră cei mai buni părinți din lume. Nu este prima dată când Cristian Pomohaci vorbește despre comportamentul părinților săi. În urmă cu câțiva ani povestea despre bătăile crunte încasate de la părinți.

„Pot să vă spun că am fost cel mai rău copil din lume! N-am fost un copil ascultător. Asprimea și duritatea părinților pe care au avut-o față de mine m-au făcut să înțeleg ce bine e să fie un părinte aspru cu copilul lui pentru că îl scoate copilul om. Ce bătaie căpătam de la tata când umblam cu ciocanul lui. Mama ne bătea mai tare și mai des decât tata. Ne bătea cu jorda și cureaua, amândouă sunt dureroase, dar unde dă mama crește”, spunea Pomohaci.

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: