-0.5 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

O femeie s-a ales cu arsuri pe față și mâini după ce a încercat să stingă un incendiu care-i amenința gospodăria. Se solicită elicopterul SMURD

O femeie în vârstă din Târlișua s-a ales cu arsuri pe față și mâini după ce a încercat să stingă un incendiu ce-i amenința gospodăria. Un echipaj medical SMURD intervine la fața locului, fiind solicitat și un elicopter.

O femeie de 72 de ani din Târlișua este a treia victimă din acest „sezon” a incendiilor de vegetație scăpate de sub control.

Aceasta a suferit arsuri de gradul II și III la nivelul feței și al mâinilor, după ce a încercat să stingă un incendiu de vegetație, de pe o miriște din gospodărie. La fața locului a fost solicitat și un elicopter SMURD care o va transporta pe femeie la o clinică de specialitate.

„Victima este conștientă și cooperantă. La caz intervine echipajul de prim ajutor SMURD de la Garda de Intervenție Beclean. A fost solicitat și elicopterul SMURD”, transmite ISU Bistrița.

În urmă cu câteva zile o altă femeie în vârstă s-a ales cu arsuri după ce a vrut să stingă singură un incendiu de vegetație ce-i amenința gospodăria. Un alt bărbat din Năsăud și-a pierdut viața tot în urmă cu câteva zile într-un astfel de incendiu.

Doar astăzi au fost anunțate incendii de vegetație scăpate de sub control la Năsăud, cu pericol de propagare la pădure, la Coșbuc cu pericol de propagare la pădure, la Bistrița Bârgăului sau Teaca.

Foto: Arhivă

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.