0.7 C
Bistrița
luni, noiembrie 28, 2022

FOTBAL: Gloria face remiză cu Viitorul Cluj după o repriză în care a condus

Echipa de fotbal a CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a remizat în deplasare cu Viitorul Cluj în cadrul etapei XIII din seria 9, Liga 3.

Echipa condusă de Dan Matei a condus în prima repriză, primul gol fiind înscris de Petruț Chirlejan în minutul 20, iar cel de-al doilea gol a venit în minutul 23, marcat de Alin Damian.

Gloria a remizat acasă la Viitorul Cluj, echipa care se află pe locul 4 din Clasamentul Seriei 9, Liga 3. Clujenii au acumulat 21 de puncte și s-au distanțat la 4 puncte de echipa bistrițeană.

Bistrițenii se situează pe cel de-al cincelea loc al clasamentului cu 17 puncte, iar obiectivul de a urca în play-off pare că nu va mai fi atins, având la dispoziție încă cinci etape din serie, atât cu liderul CS Hunedoara, cât și cu „lanternele” clasamentului.

În următoarea etapă, cu numărul 14, Gloria va întâlni acasă CS Hunedoara, echipa cu toate șansele de calificare la baraj.

Viitorul Cluj 2-2 CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...

S-au specializat afară în curățenie, inclusiv după incendii, iar acum le arată bistrițenilor ce au învățat! EASY SOLUTION – servicii profesionale de curățenie pentru...

Povestea EASY SOLUTION, cea mai nouă firmă de curățenie care își oferă serviciile complete bistrițenilor, este...