14.6 C
Bistrița
marți, mai 30, 2023

FOTBAL: Retur dificil la Hunedoara! Gloria merge în deplasare cu un scor periculos

Echipa de fotbal a Gloriei 2018 Bistrița-Năsăud a pierdut meciul de acasă, din primul tur al barajului de promovare în Liga 2. Băieții lui Falub au trăit un meci incendiar, cu două lovituri de pedeapsă și multe faze care au făcut meciul.

Împinși de la spate de aproximativ 3000 de spectatori care au stat în ploaie, prezenți pe Stadionul Jean Pădureanu din Bistrița, fotbaliștii Gloriei au avut de-a face, în primul tur al barajului pentru accederea în liga secundă a fotbalului românesc, cu Corvinul Hunedoara.

Meciul, început la ora 18:00, se anunța unul echilibrat, iar Corvinul, chiar dacă era favorită, își juca șansa în Poarta Transilvaniei.

Meciul a debutat mai slab pentru Gloria, fotbaliștii au întâmpinat o ploaie deasă, terenul s-a udat, iar mingea mergea, în unele momente, haotic pe teren. Neșansa a făcut ca în minutul 21 al partidei, portarul Gloriei să iasă neinspirat din poartă, atacând balonul. A faultat un atacant de-al Corvinului, iar arbitrul a arătat punctul cu var.

Curtean a marcat de la 11 metri impecabil, cu un șut imparabil, sub bara transversală. După 6 minute, Hunedoara avea să se distanțeze la scor de Bistrița după o pătrundere în careu și un șut al lui Lupu.

Până la pauză și după cele 15 minute de calm și liniște, totul părea neschimbat. Corvinul înainta cu posesia, având un presing strâns. Când aveau balonul, luau mingea la firul ierbii, iar nu de multe ori, poarta bistrițeană era amenințată de faze periculoase.

Spre finalul partidei, bistrițenii și-au revenit și au arătat un fotbal frumos. O greșeală, henț în careu, a oferit șansa Gloriei să marcheze un gol de onoare pe tabela de marcaj. Așa s-a și întâmplat: Manolache a plasat frumos cu piciorul drept în stânga porții, iar scorul a devenit 2-1, tot pentru hunedoreni. După un galop de sănătate al golului, bistrițenilor nu le mai trebuia mult să încarce plasa Corvinului cu încă un gol. Din nefericire, prelungirile au ținut doar 5 minute, iar după fluierul final, scorul a rămas 2-1 pentru oaspeți.

Lupta nu s-a terminat. Bistrițenii fac deplasarea la Hunedoara, sâmbăta aceasta. Meciul va avea loc pe Stadionul Michael Klein, de la ora 17:30.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...