21.6 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

FOTO: Peste 150 de copii își dezvoltă abilitățile de viață în „Tabăra de acasă”, la Budești

Circa 150 de copii din comuna Budești participă astăzi și mâine la cea de-a VIII-a ediție a „Taberei de acasă”, organizată la liziera unei păduri din satul Budești. Aici iau parte la diverse activități, învață ce înseamnă lucrul în echipă sau cum să se adapteze la diferite situații.

Nu toți copiii își permit să meargă în tabere, așa că le aducem noi tabăra, acasă la ei. Așa  a luat naștere acest proiect, „Tabăra de acasă”, ajunsă la cea de-a VIII-a ediție. Ne dorim să le oferim copiilor o vacanță de care să își aducă aminte cu drag, dar și să le deschidem drumul spre cariera militară sau spre cea în cadrul poliției, de exemplu.

În cadrul acestui proiect colaborăm cu Armata, ISU, Poliția, Jandarmeria, care îi implică pe copii în fel și fel de activități specifice vârstei lor”, ne-a explicat primarul comunei Budești, Vasile Codrea.

Devenită deja o tradiție, „Tabăra de acasă” a adunat anul acesta peste 150 de copii din comună și nu numai.

Anul acesta, tabăra durează doar două zile și avem peste 150 de copii, atât din comună, cât și veniți în vacanță la bunici, pentru care am pregătit un program complex și variat.

Ne-am străduit să le oferim toate condițiile, de la transport până la o masă caldă, pregătită chiar în tabără, la ceaun. Ieri, colegii mei de la primărie, cărora țin să le mulțumesc pentru implicare și ajutor, le-au gătit gulaș cu mămăliguță, un deliciu. Astăzi avem alte surprize pentru copilași. Parohia le-a pregătit câteva activități, iar seara vom face un foc spectaculos de tabără”, a mai adăugat Vasile Codrea.


„Tabăra de acasă” se desfășoară la liziera unei păduri din Budești, în zona Lușca, cum îi spun localnicii.


ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: