9.9 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 2, 2023

FOTO 5 ore s-au luptat pompierii să salveze o gospodărie din Josenii Bârgăului, cuprinsă de flăcări

Noapte lungă pentru pompierii militari, care s-au luptat aproape 5 ore să salveze ce-a mai rămas din gospodăria unei familii din Josenii Bârgăului. Din fericire nu au existat victime, iar casa a fost salvată, făcându-se scrum doar anexele gospodărești.

Aseară, un incendiu violent a cuprins anexele gospodărești ale unei case din Josenii Bârgăului. Nu mai puțin de 5 ore s-au chinuit pompierii să stingă flăcările și să le împiedice să ajungă la casa de locuit.

„Din fericire nu au fost înregistrate victime și casa de locuit a fost salvată, deși era amplasată la câțiva metri de anexele gospodărești cuprinse generalizat de incendiu.  Flăcările se manifestau cu violență, pe o suprafața desfășurată de aproximativ 250 – 300 mp de anexe gospodărești – grajd, fânar și șopru. Intervenția a fost dificila din cauza faptului că focarele au fost întreținute și alimentate de vântul puternic și vorbim de o cantitate mare de material combustibil, fân (aproximativ 2000 de baloți) care au ars cu intensitate”, precizează reprezentanții ISU Bistrița-Năsăud.

Incendiul a izbucnit în timpul unei ploi însoțite de descărcări electrice. Este foarte probabil ca acesta să fie cauzat de un trăsnet, care a lovit gospodăria.

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.