24.3 C
Bistrița
luni, iulie 15, 2024

FOTO: A avut zile! O femeie a scăpat cu viață, după ce tractorul s-a răsturnat peste ea

Mobilizare a salvatorilor în localitatea Șoimuș. Un tractor s-a răsturnat peste o femeie. Din fericire, aceasta a scăpat cu viață. Totuși, s-a solicitat intervenția elicopterului SMURD pentru transportul la o clinică de specialitate.

Și-a văzut moartea cu ochii, dar totuși a scăpat cu viață!

O femeie din Șoimuș a scăpat ca prin minune, după ce s-a răsturnat cu tractorul pe care îl conducea.

În urma apelului la 112, un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă și o Ambulanță au plecat să ofere ajutorul femeii prinse sub tractor.

Din fericire, aceasta a fost găsită conștientă. Totuși, s-a solicitat intervenția elicopterului SMURD.

Echipajele ajunse la fața locului au găsit o victimă (femeie), în vârstă de aproximativ 55 de ani, conștientă, cooperantă. Prezintă dureri la nivelul spatelui. A fost solicitat elicopterul SMURD în vederea transportării victimei la o Clinică de specialitate din Tîrgu Mureș”, au explicat reprezentanții ISU BN.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...