-3.8 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

FOTO: A avut zile! O femeie a scăpat cu viață, după ce tractorul s-a răsturnat peste ea

Mobilizare a salvatorilor în localitatea Șoimuș. Un tractor s-a răsturnat peste o femeie. Din fericire, aceasta a scăpat cu viață. Totuși, s-a solicitat intervenția elicopterului SMURD pentru transportul la o clinică de specialitate.

Și-a văzut moartea cu ochii, dar totuși a scăpat cu viață!

O femeie din Șoimuș a scăpat ca prin minune, după ce s-a răsturnat cu tractorul pe care îl conducea.

În urma apelului la 112, un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă și o Ambulanță au plecat să ofere ajutorul femeii prinse sub tractor.

Din fericire, aceasta a fost găsită conștientă. Totuși, s-a solicitat intervenția elicopterului SMURD.

Echipajele ajunse la fața locului au găsit o victimă (femeie), în vârstă de aproximativ 55 de ani, conștientă, cooperantă. Prezintă dureri la nivelul spatelui. A fost solicitat elicopterul SMURD în vederea transportării victimei la o Clinică de specialitate din Tîrgu Mureș”, au explicat reprezentanții ISU BN.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase:

Clinica Sanovil angajează farmacist, Stewo Năsăud are nevoie de 20 muncitori calificați și necalificați

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care are nevoie de operatori cabluri electrice. Clinica Sanovil caută farmacist, iar Stewo Năsăud - 20 de muncitori calificați sau necalificați. Oferta completă, mai jos: