12.4 C
Bistrița
joi, septembrie 29, 2022

FOTO: A lovit în plin un tânăr pe trecerea de pietoni și a mers cu el pe capotă mai bine de 10 metri

În această seară a avut loc un accident de circulație pe strada Independenței. Un pieton de 31 de ani care încerca să traverseze strada a fost luat în plin de un autoturism și dus pe capotă mai bine de 10 metri. Acesta a ajuns la spital.

Accidentul a avut loc pe strada Independenței, lângă Kaufland. Din primele informații rezultă faptul că un tânăr de 31 de ani a vrut să traverseze strada pe trecerea de pietoni, moment în care a fost luat în plin de un autoturism, care a mers cu el pe capotă cel puțin 10 metri și a oprit după alți 10 metri.

Conducătorul auto, un bărbat de 35 de ani din Budacu de Sus, susține că tânărul i-ar fi sărit dintre mașini și nu l-a văzut. Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

În urma impactului, tânărul a fost rănit. Acesta a fost transportat la spital de un echipaj SMURD, cu o fractură de membru inferior. Victima este conștientă și cooperantă.

„În municipiul Bistrița, un bărbat de 31 de ani, din municipiu, angajat în traversarea regulamentară a străzii, pe trecere pentru pietoni a fost surprins și accidentat de un autoturism, care era condus de un bărbat, de 35 de ani, din Budacul de Sus”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, Crina Sîrb purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.

FOTO VEZI cum poți să îți decorezi casa la super prețuri! La Wow INTERIORS și Alpha Home Outlet prețurile au intrat la apă

Dacă te tentează să îți redecorezi casa toamna aceasta și nu mai ai răbdare să profiți...