1.2 C
Bistrița
vineri, decembrie 8, 2023

FOTO: A lovit în plin un tânăr pe trecerea de pietoni și a mers cu el pe capotă mai bine de 10 metri

În această seară a avut loc un accident de circulație pe strada Independenței. Un pieton de 31 de ani care încerca să traverseze strada a fost luat în plin de un autoturism și dus pe capotă mai bine de 10 metri. Acesta a ajuns la spital.

Accidentul a avut loc pe strada Independenței, lângă Kaufland. Din primele informații rezultă faptul că un tânăr de 31 de ani a vrut să traverseze strada pe trecerea de pietoni, moment în care a fost luat în plin de un autoturism, care a mers cu el pe capotă cel puțin 10 metri și a oprit după alți 10 metri.

Conducătorul auto, un bărbat de 35 de ani din Budacu de Sus, susține că tânărul i-ar fi sărit dintre mașini și nu l-a văzut. Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

În urma impactului, tânărul a fost rănit. Acesta a fost transportat la spital de un echipaj SMURD, cu o fractură de membru inferior. Victima este conștientă și cooperantă.

„În municipiul Bistrița, un bărbat de 31 de ani, din municipiu, angajat în traversarea regulamentară a străzii, pe trecere pentru pietoni a fost surprins și accidentat de un autoturism, care era condus de un bărbat, de 35 de ani, din Budacul de Sus”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, Crina Sîrb purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...