15.1 C
Bistrița
joi, septembrie 28, 2023

Starea victimelor exploziei de pe Împăratul Traian. Bărbatul care a provocat totul este în comă profundă

Trei persoane au fost rănite în urma exploziei apartamentului de pe Împăratul Traian. În starea cea mai gravă este tocmai bărbatul care a provocat totul, acesta fiind în comă profundă.

În această după-masă, un bărbat s-a aruncat în gol de la etajul al 4-lea, de pe geamul locuinței pe care o împărțea cu iubita sa, cu care avea și o fiică de 17 ani. La nici 10 minute după ce a s-a aruncat de la etaj, apartamentul în care locuia a sărit în aer. Mai multe despre acest incident puteți citi AICI.

Acesta era și planul bărbatului: ca împreună cu el să moară și iubita sa, dar și fiica lor, motiv pentru care a improvizat în locuință o instalație explozibilă, care trebuia să se declanșeze în momentul în care cineva deschidea ușa apartamentului.

Ghinionista a fost tocmai fiica sa, care, însă, și-a dat seama că ceva nu este în ordine și a luat-o la fugă pe casa scării. Explozia s-a produs, iar bucăți din geam și tencuială s-au împrăștiat atât pe strada Împăratul Traian, cât și în parcarea din spate. Mai multe despre acest incident puteți citi AICI.

Bărbatul a ajuns la spital în stare gravă. Potrivit unui comunicat de presă al Spitalului Județean de Urgență Bistrița acesta este în stare critică, intubat, cu fracturi toraco-abdominale și de bazin și cu o leziune a pancreasului în urma căderii de la înălțime, șoc hemodinamic, în comă profundă.

La spital a ajuns și iubita sa, care a fost rănită de bucățile de geam ale locuinței care au ajuns în parcarea unde se afla, în urma exploziei. Femeia de 43 de ani a ajuns la spital cu multiple plăgi și o contuzie la genunchiul drept, conștientă, stabilă hemodinamic și respirator.

Suflul exploziei a rănit și un pompier aflat în parcarea imobilului. Acesta a ajuns la spital cu fractură craniană, hematom epidural, contuzii și plăgi, în stare stabilă.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Supărat că n-ai prins programul Rabla?! Vești bune de la RUBIN: 3.000 de euro DISCOUNT la noul model SsangYong KORANDO

Dacă ai ratat sau nu te-ai încadrat în programul Rabla pentru a obține un tichet de...

Se fac angajări la Rombat, Fan Courier și Electroplast. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Electroplast caută Controlor calitate, Rombat are nevoie de Analist cumpărări, electrician și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Fan Courier, Kreativ Metal, Michaela’s Brasserie, Transmixt sau Tehnoprod Plast. Oferta completă - mai jos:

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița: