1.1 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 26, 2022

Starea victimelor exploziei de pe Împăratul Traian. Bărbatul care a provocat totul este în comă profundă

Trei persoane au fost rănite în urma exploziei apartamentului de pe Împăratul Traian. În starea cea mai gravă este tocmai bărbatul care a provocat totul, acesta fiind în comă profundă.

În această după-masă, un bărbat s-a aruncat în gol de la etajul al 4-lea, de pe geamul locuinței pe care o împărțea cu iubita sa, cu care avea și o fiică de 17 ani. La nici 10 minute după ce a s-a aruncat de la etaj, apartamentul în care locuia a sărit în aer. Mai multe despre acest incident puteți citi AICI.

Acesta era și planul bărbatului: ca împreună cu el să moară și iubita sa, dar și fiica lor, motiv pentru care a improvizat în locuință o instalație explozibilă, care trebuia să se declanșeze în momentul în care cineva deschidea ușa apartamentului.

Ghinionista a fost tocmai fiica sa, care, însă, și-a dat seama că ceva nu este în ordine și a luat-o la fugă pe casa scării. Explozia s-a produs, iar bucăți din geam și tencuială s-au împrăștiat atât pe strada Împăratul Traian, cât și în parcarea din spate. Mai multe despre acest incident puteți citi AICI.

Bărbatul a ajuns la spital în stare gravă. Potrivit unui comunicat de presă al Spitalului Județean de Urgență Bistrița acesta este în stare critică, intubat, cu fracturi toraco-abdominale și de bazin și cu o leziune a pancreasului în urma căderii de la înălțime, șoc hemodinamic, în comă profundă.

La spital a ajuns și iubita sa, care a fost rănită de bucățile de geam ale locuinței care au ajuns în parcarea unde se afla, în urma exploziei. Femeia de 43 de ani a ajuns la spital cu multiple plăgi și o contuzie la genunchiul drept, conștientă, stabilă hemodinamic și respirator.

Suflul exploziei a rănit și un pompier aflat în parcarea imobilului. Acesta a ajuns la spital cu fractură craniană, hematom epidural, contuzii și plăgi, în stare stabilă.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...

S-au specializat afară în curățenie, inclusiv după incendii, iar acum le arată bistrițenilor ce au învățat! EASY SOLUTION – servicii profesionale de curățenie pentru...

Povestea EASY SOLUTION, cea mai nouă firmă de curățenie care își oferă serviciile complete bistrițenilor, este...

S-a deschis SOF GSM, magazin de accesorii pentru telefoane, pe strada Andrei Mureșanu din Bistrița

Un nou magazin de accesorii pentru telefoane s-a deschis în Bistrița, pe strada Andrei Mureșanu, chiar...