25.6 C
Bistrița
vineri, iunie 21, 2024

A murit bărbatul care s-a prăbușit de la etajul 4 și și-a aruncat în aer locuința

Bărbatul de 50 de ani care s-a prăbușit de la etajul 4, ieri după-masă, a murit în cursul nopții la spital. Iubita sa a fost externată.

Ieri după-masă, un bărbat de 51 de ani s-a prăbușit de la etajul 4, de la geamul apartamentului de pe Împăratul Traian unde locuia. La scurt timp, apartamentul respectiv a explodat. Mai multe detalii puteți citi AICI.

Acesta a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe în stare critică, cu fracturi toraco-abdominale și de bazin și cu o leziune a pancreasului și șoc hemoragic, în comă profundă. Bărbatul a murit în cursul nopții.

La spital a ajuns și iubita bărbatului, cu multiple plăgi și o contuzie la genunchiul drept. Aceasta a fost externată aseară.

Un pompier a fost rănit și el de explozia de ieri. Acesta rămâne internat în Spitalul Județean de Urgență Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: