8.1 C
Bistrița
marți, februarie 27, 2024

FOTO: Accident în lanț la ieșirea din Bistrița spre Unirea

Un accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp în municipiul Bistrița, la ieșirea spre Unirea. Au fost implicate trei mașini, iar patru persoane au nevoie de îngrijiri medicale.

Un echipaj C2 cu medic și un echipaj B2 cu asistent medical, din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița Năsăud au fost direcționate la ieșirea din Bistrița spre Unirea.

Trei autoturisme au fost implicate, după ce o autoutilitară nu ar fi reușit să frâneze la timp, lovind mașinile din fața sa.

Patru persoane au nevoie de atenția echipajelor medicale.

”La locul accidentului echipajele medicale SAJ au găsit 4 victime conștiente ieșite din autoturisme. 3 victime (un minor de 15 ani, o femeie de 48 ani și un bărbat de 27 ani prezentau leziuni minore și au refuzat transportul la spital. O a patra victima, bărbat de 36 ani prezenta un traumatism de coloana cervicala. El a fost stabilizat de către echipajele medicale și a fost transportat la UPU Bistrița pentru mai multe investigații și tratament de specialitate” a transmis Ciprian Păcurar din cadrul SAJ BN.

UPDATE

Astăzi, pe drumul național 17, în Unirea, a avut loc un accident rutier în urma căruia două persoane au fost rănite. Din verificările efectuate de polițiștii Biroului Rutier a reieșit faptul că, un tânăr de 27 de ani, din Lunca Ilvei, în timp ce conducea o autospecializată (cu care se transportă beton) pe direcția Bistrița-Livezile, a intrat în coliziune cu un autoturism care circula pe aceeași direcție și care era condus de un bărbat de 36 de ani, din județul Timiș. Acesta din urmă a fost proiectat într-un alt autoturism, condus de o femeie de 48 de ani, din Bistrița. În urma accidentului, bărbatul de 36 de ani și femeia de 48 de ani au fost răniți. Toți cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Continuă cercetările în acest caz ” transmit reprezentanții IPJ BN.

FOTO- SAJ BN

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

ItalTextil Sărata angajează electrician și mecanic întreținere, Aquabis caută consilier juridic

Se fac angajări la ItalTextil Sărata! Aquabis are nevoie de un consilier juridic, iar Eurocompozite SRL caută lăcătuș mecanic și operatori. Locuri de muncă sunt disponibile și la RCB Electro, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos: