21.3 C
Bistrița
joi, septembrie 21, 2023

FOTO: Accident în lanț la ieșirea din Bistrița spre Unirea

Un accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp în municipiul Bistrița, la ieșirea spre Unirea. Au fost implicate trei mașini, iar patru persoane au nevoie de îngrijiri medicale.

Un echipaj C2 cu medic și un echipaj B2 cu asistent medical, din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița Năsăud au fost direcționate la ieșirea din Bistrița spre Unirea.

Trei autoturisme au fost implicate, după ce o autoutilitară nu ar fi reușit să frâneze la timp, lovind mașinile din fața sa.

Patru persoane au nevoie de atenția echipajelor medicale.

”La locul accidentului echipajele medicale SAJ au găsit 4 victime conștiente ieșite din autoturisme. 3 victime (un minor de 15 ani, o femeie de 48 ani și un bărbat de 27 ani prezentau leziuni minore și au refuzat transportul la spital. O a patra victima, bărbat de 36 ani prezenta un traumatism de coloana cervicala. El a fost stabilizat de către echipajele medicale și a fost transportat la UPU Bistrița pentru mai multe investigații și tratament de specialitate” a transmis Ciprian Păcurar din cadrul SAJ BN.

UPDATE

Astăzi, pe drumul național 17, în Unirea, a avut loc un accident rutier în urma căruia două persoane au fost rănite. Din verificările efectuate de polițiștii Biroului Rutier a reieșit faptul că, un tânăr de 27 de ani, din Lunca Ilvei, în timp ce conducea o autospecializată (cu care se transportă beton) pe direcția Bistrița-Livezile, a intrat în coliziune cu un autoturism care circula pe aceeași direcție și care era condus de un bărbat de 36 de ani, din județul Timiș. Acesta din urmă a fost proiectat într-un alt autoturism, condus de o femeie de 48 de ani, din Bistrița. În urma accidentului, bărbatul de 36 de ani și femeia de 48 de ani au fost răniți. Toți cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Continuă cercetările în acest caz ” transmit reprezentanții IPJ BN.

FOTO- SAJ BN

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.