6.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

FOTO – Au făcut senzație! Pentru care Produs în Bistrița-Năsăud a dat bani ministrul Agriculturii

Produsele tradiționale marca Produs în Bistrița-Năsăud au făcut azi senzație în centrul orașului – în paralel sau în completarea deja celebrei Caravane „Alege oaia”, care se desfășoară până mâine în Piața Centrală. Suita ministerială nu a ocolit standurile de bunătăți ale meșterilor locali, iar în câteva locuri ministrul a făcut și cumpărături.

În timp ce în Schullerwald s-a gătit gulaș pe săturate, Piața Centrală a fost invadată astăzi, la prânz, de mirosul îmbietor și de carne de oaie friptă la proțap, tocăniță și pastramă de oaie servită gratuit bistrițenilor care nu s-au sfiit să formeze cozi lungi în jurul ceaunelor.

Campania a cuprins și un concert de muzică folclorică susținut de ansamblul „Someșul” din Beclean, iar pasionații de produse tradiționale au avut la dispoziție și produse ale Asociației Profamilia care s-a prezentat în fața publicului cu pită cu crumpiri și povilă de Bârgău.

Cei care au ratat astăzi târgul – vor mai avea ocazia să-l viziteze și mâine: caravana „Alege oaia” este deschisă publicului și duminică, 13 mai, între orele 11:00 – 17:00.

Suita ministrului Agriculturii a vizitat, în jurul orei 14:00, și standurile Produs în Bistrița-Năsăud amplasate în preajma Bisericii Evanghelice, iar Petre Daea,  ministrul Agriculturii a cumpărat brânză telemea de la Stâna lui Grigore, miere, ulei presat la rece, sirop de trandafiri de la Rânziș, Piatra Fântânele, dar și plăcintă de la doamna Saveta Ban de lângă Năsăud – căreia i-a strâns mâna, vizibil impresionat de produsele tradiționale despre care Bistrițeanul.ro a mai scris AICI, AICI și AICI.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.