3.7 C
Bistrița
luni, decembrie 5, 2022

FOTO – Au făcut senzație! Pentru care Produs în Bistrița-Năsăud a dat bani ministrul Agriculturii

Produsele tradiționale marca Produs în Bistrița-Năsăud au făcut azi senzație în centrul orașului – în paralel sau în completarea deja celebrei Caravane „Alege oaia”, care se desfășoară până mâine în Piața Centrală. Suita ministerială nu a ocolit standurile de bunătăți ale meșterilor locali, iar în câteva locuri ministrul a făcut și cumpărături.

În timp ce în Schullerwald s-a gătit gulaș pe săturate, Piața Centrală a fost invadată astăzi, la prânz, de mirosul îmbietor și de carne de oaie friptă la proțap, tocăniță și pastramă de oaie servită gratuit bistrițenilor care nu s-au sfiit să formeze cozi lungi în jurul ceaunelor.

Campania a cuprins și un concert de muzică folclorică susținut de ansamblul „Someșul” din Beclean, iar pasionații de produse tradiționale au avut la dispoziție și produse ale Asociației Profamilia care s-a prezentat în fața publicului cu pită cu crumpiri și povilă de Bârgău.

Cei care au ratat astăzi târgul – vor mai avea ocazia să-l viziteze și mâine: caravana „Alege oaia” este deschisă publicului și duminică, 13 mai, între orele 11:00 – 17:00.

Suita ministrului Agriculturii a vizitat, în jurul orei 14:00, și standurile Produs în Bistrița-Năsăud amplasate în preajma Bisericii Evanghelice, iar Petre Daea,  ministrul Agriculturii a cumpărat brânză telemea de la Stâna lui Grigore, miere, ulei presat la rece, sirop de trandafiri de la Rânziș, Piatra Fântânele, dar și plăcintă de la doamna Saveta Ban de lângă Năsăud – căreia i-a strâns mâna, vizibil impresionat de produsele tradiționale despre care Bistrițeanul.ro a mai scris AICI, AICI și AICI.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...