10 C
Bistrița
sâmbătă, mai 8, 2021

FOTO: Bistrițean rănit de un bunic din Turda ce a apăsat prea tare pedala de accelerație

Un accident rutier a avut loc ieri, între Turda și Cluj Napoca. Un bunic trecut de 70 de ani a apăsat prea tare pedala de accelerație. A intrat pe contrasens, lovind apoi o mașină staționată. A ”reușit” să rănească două persoane, printre care și un bistrițean.

Un bistrițean a fost rănit ieri, într-un accident care a avut loc pe DN 1E60, între Turda și Cluj Napoca.

Bărbatul de 59 de ani se afla lângă autoutilitara sa, parcat pe marginea carosabilului. La un moment dat, un autoturism a intrat direct în el.

Un bunic din Turda a apăsat prea tare pedala de accelerație, a intrat pe contrasens și apoi a ieșit de pe carosabil, oprindu-se în mașina bistrițeanului.

Potrivit IPJ Cluj Un conducător auto de 71 ani, din Turda, care se deplasa pe DN1E60, din direcţia Turda spre Cluj-Napoca, nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a pătruns pe sensul opus. Ulterior, autoturismul a părăsit partea casosabilă, unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară care se afla staţionată. În urma evenimentului, a rezultat rănirea a 2 persoane, o tânără de 24 de ani, din Turda, pasager în autoturism şi un bărbat de 59 de ani, din judeţul Bistriţa-Năsăud” scrie infotrafic24.ro

Conform celor de la știridecluj.ro, autoutilitara aparținea ”celor de la Drumuri Naționale, iar muncitorii erau în afara autovehiculului, în momentul în care acesta a fost lovit de șoferul de 71 de ani. Din imagini se vede cum un muncitor era întins la pământ, fiind rănit în urma accidentului”.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...