25.3 C
Bistrița
luni, iunie 24, 2024

FOTO: Bombă neexplodată, găsită în Cluj! S-a cerut ajutorul pirotehniștilor bistrițeni

În ultima perioadă, în județul Cluj, se găsesc tot mai multe muniții neexplodate. Ultima a fost o bombă, ce data din al doilea Război Mondial. La opt astfel de intervenții au fost solicitați și pirotehniștii bistrițeni.

Cartușe, grenade, proiectile – sunt tot mai des întâlnite în zona județului Cluj. Pirotehniști au solicitat ajutorul colegilor bistrițeni, la opt astfel de intervenții.

Sâmbătă, 22 septembrie, pirotehniștii bistrițeni au ajutat la ridicarea unei bombe neexplodate, care data din al doilea Război Mondial. Aceasta aveaa calibrul de 60 mm.

În ultima perioadă, pirotehniștii bistrițeni au desfășurat opt misiuni pirotehnice în sprijinul colegilor din cadrul ISU Cluj. Ultima dintre acestea, s-a desfășurat sâmbătă, 22 septembrie a.c, când specialiștii din cadrul ISU Bistrița – Năsăud au ridicat în condiții de siguranță o bombă de aruncător, rămasă neexplodată din cel de-al Doilea Război Mondial. Nu uitați, în momentul în care identificați, în orice circumstanțe, elemente de muniție rămase neexpldate, opriți orice activitate și solicitați, prin numărul unic de urgență 112, sprijin echipajelor pirotehnice specializate în misiuni de acest tip”, anunță reprezentanții ISU BN.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!