-3.4 C
Bistrița
luni, decembrie 4, 2023

FOTO: Bombă neexplodată, găsită în Cluj! S-a cerut ajutorul pirotehniștilor bistrițeni

În ultima perioadă, în județul Cluj, se găsesc tot mai multe muniții neexplodate. Ultima a fost o bombă, ce data din al doilea Război Mondial. La opt astfel de intervenții au fost solicitați și pirotehniștii bistrițeni.

Cartușe, grenade, proiectile – sunt tot mai des întâlnite în zona județului Cluj. Pirotehniști au solicitat ajutorul colegilor bistrițeni, la opt astfel de intervenții.

Sâmbătă, 22 septembrie, pirotehniștii bistrițeni au ajutat la ridicarea unei bombe neexplodate, care data din al doilea Război Mondial. Aceasta aveaa calibrul de 60 mm.

În ultima perioadă, pirotehniștii bistrițeni au desfășurat opt misiuni pirotehnice în sprijinul colegilor din cadrul ISU Cluj. Ultima dintre acestea, s-a desfășurat sâmbătă, 22 septembrie a.c, când specialiștii din cadrul ISU Bistrița – Năsăud au ridicat în condiții de siguranță o bombă de aruncător, rămasă neexplodată din cel de-al Doilea Război Mondial. Nu uitați, în momentul în care identificați, în orice circumstanțe, elemente de muniție rămase neexpldate, opriți orice activitate și solicitați, prin numărul unic de urgență 112, sprijin echipajelor pirotehnice specializate în misiuni de acest tip”, anunță reprezentanții ISU BN.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.