8.1 C
Bistrița
marți, februarie 27, 2024

Bucurie pe două roți! La cine au ajuns bicicletele oferite în dar de proprietarii unei cabane de la Colibița

Cele 8 biciclete oferite cadou de proprietarii unei cabane de la Colibița și-au găsit noi stăpâni. Majoritatea au ajuns la copii abandonați de părinți, care cresc în case de tip familial.

Familia Boran, care deține cabana Viking de la Colibița, a ales să facă o bucurie unor copii sărmani cu cele 8 biciclete puse la dispoziție turiștilor anul acesta. Cele 8 biciclete au fost donate în doar câteva zile de la articolul publicat de Bistrițeanul.ro. Mai multe detalii AICI.

Prima bicicletă a ajuns la o adolescentă de 15 ani, din Prundu Bârgăului. Fata i-a convins pe proprietarii cabanei arătându-le mâinile negre de la curățat nuci și cu bătături de la muncile câmpului, la care-și ajută părinții.

Celelalte 7 biciclete vor ajunge și ele la copii fără posibilități. Este vorba despre copiii care au fost părăsiți de părinți și cresc în case de tip familial. Laurențiu Boran spune că a fost căutat și de oameni care își permiteau să cumpere o bicicletă copiilor lor.

„Când i-am văzut mâinile la fata asta… erau negre de la nuci și pline de bătături de la muncile câmpului. Mergea pe jos la câmp, să își ajute părinții. S-a bucurat mult când a primit bicicleta. Mi-au trimis mesaje și oameni care aveau posibilități, îmi dădeam seama după profilul lor de Facebook… și spuneau că și ei vor o bicicletă gratis, că au 2-3 copii…”povestește Laurențiu Boran.

Foto: Laurențiu Boran 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

ItalTextil Sărata angajează electrician și mecanic întreținere, Aquabis caută consilier juridic

Se fac angajări la ItalTextil Sărata! Aquabis are nevoie de un consilier juridic, iar Eurocompozite SRL caută lăcătuș mecanic și operatori. Locuri de muncă sunt disponibile și la RCB Electro, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos: