24.3 C
Bistrița
luni, iulie 15, 2024

Bucurie pe două roți! La cine au ajuns bicicletele oferite în dar de proprietarii unei cabane de la Colibița

Cele 8 biciclete oferite cadou de proprietarii unei cabane de la Colibița și-au găsit noi stăpâni. Majoritatea au ajuns la copii abandonați de părinți, care cresc în case de tip familial.

Familia Boran, care deține cabana Viking de la Colibița, a ales să facă o bucurie unor copii sărmani cu cele 8 biciclete puse la dispoziție turiștilor anul acesta. Cele 8 biciclete au fost donate în doar câteva zile de la articolul publicat de Bistrițeanul.ro. Mai multe detalii AICI.

Prima bicicletă a ajuns la o adolescentă de 15 ani, din Prundu Bârgăului. Fata i-a convins pe proprietarii cabanei arătându-le mâinile negre de la curățat nuci și cu bătături de la muncile câmpului, la care-și ajută părinții.

Celelalte 7 biciclete vor ajunge și ele la copii fără posibilități. Este vorba despre copiii care au fost părăsiți de părinți și cresc în case de tip familial. Laurențiu Boran spune că a fost căutat și de oameni care își permiteau să cumpere o bicicletă copiilor lor.

„Când i-am văzut mâinile la fata asta… erau negre de la nuci și pline de bătături de la muncile câmpului. Mergea pe jos la câmp, să își ajute părinții. S-a bucurat mult când a primit bicicleta. Mi-au trimis mesaje și oameni care aveau posibilități, îmi dădeam seama după profilul lor de Facebook… și spuneau că și ei vor o bicicletă gratis, că au 2-3 copii…”povestește Laurențiu Boran.

Foto: Laurențiu Boran 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...