34.9 C
Bistrița
duminică, iulie 14, 2024

FOTO-Bottega Pavarotti: Coșuri cadou de Crăciun și specialități italiene pentru impresionat musafirii

Cine vrea altceva pe masa de Crăciun, specialități italiene recunoscute în toată lumea pentru gustul lor, celebrul panettone sau poate să impresioneze pe cineva drag cu un coș de Crăciun plin de bunătăți, trebuie să ajungă până la Bottega Pavarotti, pe strada Alexandru Odobescu din Bistrița, vizavi de Taxe și Impozite. Nu prea există ceva ce-ai mâncat în Italia să nu găsești și aici…

Bottega Pavarotti a adus de câteva luni la Bistrița brânzeturile și mezelurile italiene, atât de căutate în orice colț al lumii. Paste proaspete, sosuri rare (inclusiv cel de trufe), panettone sau vinuri italiene celebre, de toate găsești aici. Inclusiv câteva sortimente de carne de vită, numai bune de așezat pe grătar. De asemenea, zeci de sortimente de brânză, maturate sau nu, mai iuți sau mai dulci, cam orice ați căuta găsiți la Bottega Pavarotti. Salamurile crud uscate sunt în vitrină în zeci de sortimente și puteți cumpăra sau vă puteți comanda pe loc un mix din cele preferate, nu e obligatoriu să cumpărați un baton. Și iubitorii de Prosciutto Crudo vor găsi aici gustul la care visează, chiar și Prosciutto cu trufe, și feliile se taie fin în fața lor, exact în cantitatea dorită. 

În aceste zile, pe rafturi și-au făcut loc zeci de cozonaci panettone, un cadou care va impresiona și cuceri oricând, dar și bomboane rafinate de ciocolată sau alte dulciuri pe care doar din Italia le puteți cumpăra.

Cine a primit o dată un coș de Crăciun cu specialități italiene știe ce bunătăți se ascund acolo, iar la Bottega Pavarotti le găsiți în aceste zile în câteva combinații, trebuie să o alegeți doar pe cea potrivită gusturilor sau familiilor cărora vreți să-l dăruiți.  Prețul unui coș pleacă de la 130-140 de lei și ajunge la cel mult 160-170 lei.

Bottega Pavarotti este deschisă zilnic până de sărbători, inclusiv sâmbătă și duminică și luni, în Ajunul Crăciunului.

Deschide galeria foto de mai jos să dai un tur virtual magazinului și să ști exact ce vrei când ajungi la Bottega Pavarotti, pe str. Alexandru Odobescu din Bistrița, vizavi de sediul Taxe și Impozite al Primăriei Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud: