27.3 C
Bistrița
miercuri, august 17, 2022

FOTO: Cam așa se face curățenie în Parcul Municipal…! Dar uneori aparențele ne induc în eroare

Așa fac curat în Parcul Municipal angajații de la Supercom! Așa arată aleile parcului, în timp ce angajații se odihnesc…!”, ne-a scris o cititoare, deranjată de peisajul deloc atrăgător întâlnit ieri, în parc. Dar ceea ce părea inițial a fi leneveală, era – de fapt – o simplă defecțiune tehnică…

Resturi și frunze din copaci, hârtii, mizerii și chiștoace zăceau ieri pe aleile principale din Parcul Municipal, în timp ce angajații Supercom păreau că se relaxează, în timpul programului de muncă, lenevind, vorbind la telefon, urcând și coborând din mașina de făcut curățenie.

Am făcut vreo trei ture de parc, aleile arătau mizerabil, iar angajații de la Supercom se odihneau acolo, lângă mizerie, parcă fără nicio treabă… Când mi-am început plimbarea erau acolo, după mai bine de o oră erau tot acolo… Și Dumnezeu știe de când stăteau acolo fără să facă nimic… Și bănuiesc că erau acolo cu anumită misiune, nu? Căci dacă aveau de stat degeaba puteau să stea și la firmă…! Mi s-a părut hazliu să-i văd lenevind acolo”, a mai remarcat cititoarea.

Un alt cititor, însă, care a trecut prin zonă însoțit de copilul său, ne-a atras atenția că angajaților de la Supercom li se stricase mașina și nu o puteau muta de acolo… „Erau disperați oamenii, au sunat la București să ceară ajutor, era vorba de o mașină hidraulică… Dacă nu are presiune la lichid nu se poate muta…”, a mai precizat cititorul nostru.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.

La Maison du Claire te trimite la relaxare! Cum poți câștiga un weekend „zen” la Therme București

La Maison du Claire își propune să-i trimită la relaxare pe cei mai fideli clienți ai...