-7.6 C
Bistrița
miercuri, ianuarie 19, 2022

FOTO – Când lui Dorel îi dau măsurătorile cu virgulă: Pista de biciclete de pe strada Subcetate!

Proiectul pistelor de biciclete din oraș merge mai departe. Și își păstrează tendința: strada și lucrul prost făcut. Pista de biciclete de pe strada Subcetate NU e o excepție.

Nu e stradă, din cele 28 de străzi, pe care să se facă pistă de biciclete și să nu apară nereguli.

În unele zone pistele sunt prea înguste, în altele au devenit ”loc de parcare”, etc.

Din 14 iunie au început lucrările la pista de biciclete de pe strada Subcetate, de la intersecția cu Zefirului spre drumul de centură.

Pista a fost amplasată ÎN LOCUL trotuarului de pe sensul de mers drumul de centură- Apollo.

Traficul a fost dat peste cap, utilajele au blocat cu minutele benzile de circulație, tot tacâmul.

Lucrările la această porțiune au fost finalizate zilele trecute. Utilajele s-au mutat deja de la sensul giratoriu în sus, spre cartierul Subcetate.

Un bistrițean a ”luat la pas” pista de biciclete proaspăt finalizată și, nici aici lucrările ”tipice” acestui proiect NU se dezic. Dorel a lucrat ȘI la această pistă.

Mai exact, covorul roșu se termină la rampa de intrare în curțile firmelor de pe această porțiune de drum. Dar nu frumos și lin, ci cu borduri și apoi niște ”fărâmituri roșii„ aruncate în locul rămas gol.

Imaginile vorbesc de la sine:

 

Sursa foto- Bereș Ioan

 

ARTICOLE SIMILARE

7 COMENTARII

  1. Așa sunt toate pistele, vreau sa meargă și cei ce dau acordul pentru terminarea lucrării alaturi de copii lor cum am mers și eu cu al meu sa cada de pe bicicletă cum a văzut și al meu la coborât sau urcat de pe pistă și atunci poate am avea cu totul o alta calitate a lucrărilor, sa va fie rușine.

  2. Unde găsiți meseriașii și firmele astea? Faceți și acasă sau în curte lucrări cu asa meseriași? Am pus pavaj în curte și am ales echipa care nu a făcut lucrări pe bani publici, tocmai ca nu am vrut o lucrare de genul asta.

  3. Proiectate si executate de retardati…!!! Cam asta ar fi cu pistele de biciclete din Bistrita…!!
    Cred ca de aia initiatorul lor e la gunoaie..sefut …

  4. Poi sunteti CULMEA , VOI VRETI SA FIE GATA TOTUL ? ASTIA-I DAU IN SOMAJ pe muncitori , DACA NU MAI AU CE ” REPARA ” DUPA… Asa ca mai lasa cate o groapa, cate o bordura, cate un santzuletz… care o ” dunga ” … un marcaj etc…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița:

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil, Leoni și BistriVET

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil și IMP România (fosta fabrică Netex). Leoni are nevoie de 200 de muncitori, ingineri și magazioner. Locuri de muncă - disponibile și la Clinica Sanovil, BistriVET, Betak...