6.7 C
Bistrița
miercuri, octombrie 5, 2022

FOTO: Cauți mobilă pentru casă sau birou?! Treci pe la Mobila SIGMA, ai de unde alege!

Vrei să-ți schimbi mobila din sufragerie sau poate îți dorești un somn mai bun? Poate nu-ți mai place dulapul din bucătărie sau biroul de la office. Nicio problemă! Treci pe la magazinul de mobilă SIGMA! Ai de unde alege!

Te-ai mutat în casă nouă sau poate vrei să-ți înnoiești casa!

Indiferent că vrei să schimbi mobila din sufragerie, să reorganizezi camera copiilor, care au crescut, că vrei să ai un somn mai odihnitor sau un dulap de bucătărie cu mai multe compartimente, există un loc unde găsești mobilă pentru toate gusturile și încăperile.

La Magazinul de mobilă Sigma găsești mobilă pentru TOATĂ casa:

  • Mobilă de bucătărie

  • Mobilă dormitor

  • Mobilă de tineret

  • Camere de zi

  • Livinguri

  • Mese și scaune

  • Canapele

  • Colțare

Fotolii

Aici găsești cu siguranță și ceva numai bun să dai un nou look office-ului tău! Unde mai pui că prețurile sunt pentru toate buzunarele, calitatea e garantată, iar personalul te asistă în achiziționarea celei mai inspirate piese pentru casa ta.

Piesele de mobilier sunt în culori vii sau pe o singură nuanță. Fotoliile te lasă să te adâncești în ele ca într-o îmbrățișare. Saltelele paturilor de dormitor sau a colțarelor îți promit relaxare, iar scaunele de office te asigură că o să stai ”numai bine ca să poți lucra”. Găsești mese pentru o cină romantică în doi sau pentru petrecerea la care îți chemi pe cei dragi. Dulapurile au un design de bun gust, fiind încăpătoare pentru hainele întregii familii.

Mobilierul de bucătărie te va atrage ca un magnet, gătitul devenind astfel o plăcere. Iar copiii tăi, indiferent de vârstă, vor găsi ceva pe gustul lor pentru a-și aranja camera.

Așa că, ai de unde alege! Tot ce ai de făcut e să mergi pe strada Drumul Cetății nr. 65 (Spațiile EMI Center de pe drumul de centură) din Bistrița.

Magazinul de mobilă SIGMA e deschis de Luni până Vineri, între orele 09:00 – 17:00 și sâmbătă, între orele 09:00 – 14:00.

Pentru orice întrebări și informații, personalul îți stă la dispoziție la numărul de telefon 0787.368.848 sau pe pagina de Facebook: Mobila Sigma Bistrița.

Magazinul de mobile SIGMA: Ai de unde alege, pentru toată casa!

 

(P)

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

ROMBAT angajează Key Account Manager și IT SAP Analyst. NOI locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT angajează Key Account Manager, operatori producție și IT SAP Analyst. Noi locuri de muncă sunt...

Și ce dacă e toamnă?!? La Casa EMA te bucuri de piscină indiferent de vreme. Familiile au prețuri speciale

Faptul că a venit toamna nu ar trebui să te împiedice să te relaxezi înotând. La...