4.4 C
Bistrița
marți, februarie 20, 2024

FOTO: Ce are sula cu Prefectura? O trecere de pietoni!

A apărut, minune mare, o nouă trecere de pietoni în oraș. În afară de faptul că leagă „sula” (Monumentul eroilor) de Prefectură, toți se întreabă ce e cu ea. Un lucru ar fi sigur: dacă ai „butoanele” potrivite, îți pui trecere unde îți poftește inima.

Expresia „Ce are sula cu Prefectura” nu are o explicație logică. Nimeni nu-i știe originile și nici ce ar vrea să transmită, cu exactitate.

Bistrițel a găsit însă un răspuns: are… O trecere de pietoni. Mare, albă și frumoasă, la doi pași de una dintre cele mai aglomerate intersecții din oraș.

La fel cum expresia nu are înțeles, cam același lucru e și când vine vorba de trecerea de pietoni. De ce s-a făcut acolo? Care îi e utilitatea? Cine are picioarele atât de obosite de nu se mai poate mișca doi pași până la următoarea trecere de pietoni, și trebuie să paralizeze traficul?

Asta nu știm să vă spunem! Un lucru e cert: dacă ai „butoanele„ potrivite, îți pui trecere de pietoni unde îți poftește inima!

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: