-0.9 C
Bistrița
luni, decembrie 11, 2023

Satele, luate în calcul pentru locuințe de tip ANL. Unde se pregătesc astfel de blocuri

Agenția Națională de Locuințe își îndreaptă atenția asupra mediului rural. Prezent la inaugurarea blocului ANL pentru medici, directorul agenției a precizat că se pregătesc astfel de locuințe în mai multe zone rurale ale județului.

Ieri a fost inaugurat primul ANL pentru medici din Bistrița, situat pe strada Prundului. La inaugurare a fost prezent și George Stan, directorul general al Agenției Naționale pentru Locuințe.

Acesta a făcut public faptul că anul viitor va mai fi inaugurat un bloc cu 24 de locuințe dedicat funcționarilor, după care se va începe construcția unei noi clădiri cu 12 apartamente și garsoniere, tot pentru bugetari.

De asemenea, prin Primăria Bistrița a depus o cerere pentru a construi 5 blocuri de tip ANL, în următorii ani.

Nu au fost uitate nici celelalte orașe, pregătindu-se astfel de proiecte și în Năsăud sau Beclean, unde se construiește, de asemenea, un bloc pentru specialiștii din sănătate. În zona rurală, se pregătesc astfel de blocuri în Lechința sau Bistrița-Bârgăului.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...