20.2 C
Bistrița
sâmbătă, iulie 13, 2024

Satele, luate în calcul pentru locuințe de tip ANL. Unde se pregătesc astfel de blocuri

Agenția Națională de Locuințe își îndreaptă atenția asupra mediului rural. Prezent la inaugurarea blocului ANL pentru medici, directorul agenției a precizat că se pregătesc astfel de locuințe în mai multe zone rurale ale județului.

Ieri a fost inaugurat primul ANL pentru medici din Bistrița, situat pe strada Prundului. La inaugurare a fost prezent și George Stan, directorul general al Agenției Naționale pentru Locuințe.

Acesta a făcut public faptul că anul viitor va mai fi inaugurat un bloc cu 24 de locuințe dedicat funcționarilor, după care se va începe construcția unei noi clădiri cu 12 apartamente și garsoniere, tot pentru bugetari.

De asemenea, prin Primăria Bistrița a depus o cerere pentru a construi 5 blocuri de tip ANL, în următorii ani.

Nu au fost uitate nici celelalte orașe, pregătindu-se astfel de proiecte și în Năsăud sau Beclean, unde se construiește, de asemenea, un bloc pentru specialiștii din sănătate. În zona rurală, se pregătesc astfel de blocuri în Lechința sau Bistrița-Bârgăului.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Bucură-te de Asistența în caz de pană și avarie, de la Mercedes-Benz

Soluția pentru mobilitate Mobilo Cu Mobilo, ajungi la destinație. Cu Mobilo, ajungi la destinație. Soluția de mobilitate Mobilo...