22.5 C
Bistrița
joi, iunie 8, 2023

FOTO: CE s-a întâmplat în Parcul Municipal??

Câteva imagini publicate pe grupuri bistrițene de Facebook au dat „frâu” liber imaginației internauților. Urmele de ulei și stâlpișorii rupți în Parcul Municipal au ridicat serioase semne de întrebare. CE s-a întâmplat?

Încă de ieri seară, în mediul online, au circulat câteva imagini din Parcul Municipal. Urmă de ulei de motor și stâlpișori rupți, au dat frâu liber imaginației internauților.

Fiecare și-a dat cu părerea despre ce s-ar fi putut întâmpla și dacă vinovatul a suportat sau va suporta consecințe.

„Aseară, în jurul orei 19:00, o persoană a sunat la 112 anunțând că a fost implicată într-un accident, în Parcul Municipal. Polițiștii ajunși la locul indicat au descoperit că e vorba de o șoferiță, de 28 de ani, din Gherla. Aceasta a fost testată alcoolscopic, rezultatul fiind 0. De asemenea, avea completată declarația conform OM, care-i justificau prezența în zonă”, a declarat, pentru BIstrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

S-ar părea că a apărut o defecțiune la o roată, motiv pentru care șoferița ar fi pierdut controlul volanului.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat angajează inginer testare produse, iar Electroplast are nevoie de operatori cabluri electrice. Noi locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT Bistrița caută inginer testare produse, iar Frasinul SRL angajează inginer CFDP/CCIA/IUDR. Angajatorii din Bistrița au nevoie de informatician, personal curățenie, vânzătoare, conducători auto sau muncitori necalificați. Oferta completă, mai jos: 

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...