-0.8 C
Bistrița
miercuri, noiembrie 29, 2023

Carne de miel, de vită, de porc și lactate proaspete din fermă găsiți zilnic în magazinele Agro Ardeal

Stai acasă și te uiți la rețete culinare. Vrei să gătești ceva bun și cauți ingrediente prospete și de calitate. La magazinele Agro Ardeal găsiți zilnic carne de miel, de vită sau de porc, numai bună de preparat după cum poftiți. Iar laptele e și el proaspăt!

Statul în casă pare să scoată la iveală un mic bucătar, aproape din fiecare! Iar de la rețete simple, te mai „chinuie” și talentul, dorind să gătești alte și alte tipuri de preparate.

Carnea e piesa de rezistență a oricărui dish, așa că e important ca aceasta să fie proaspătă și fragedă. Mai ales dacaă e vorba de un preparat cu carne de miel, apoi e neapărat ca această să fie proaspătă, altfel, trece paștele până se pregătește. Și nici gustul nu e la fel.

Salvarea, chiar pe vreme de pandemie, vine tot de la producătorii locali.

La magazinele Agro Ardeal găsiți zilnic carne de miel, de vită sau de porc. De calitate și neapărat proaspătă.

 

Și bineînțeles, tot la Agro Ardeal găsiți și lapte proaspăt, mult de la cele mai vesele văcuțe din județ. Pentru că după orice preparat culinar bun, ai nevoie și de ceva dulce. Iar laptele proaspăt și gras dă un gust aparte preparatului dulce.

 

 

Cât despre siguranță și măsurile luate în această perioadă, nu trebuie să vă face griji. Carnea și laptele sunt preluate, procesate, transportate conform indicațiilor Ministerului Sănătății. PLUS alte măsuri pe care Ionel Peica le-a implementat.

 

AGRO ARDEAL – Lapte și preparate din carne proaspete, în condiții de maximă siguranță!

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.