11.5 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

Carne de miel, de vită, de porc și lactate proaspete din fermă găsiți zilnic în magazinele Agro Ardeal

Stai acasă și te uiți la rețete culinare. Vrei să gătești ceva bun și cauți ingrediente prospete și de calitate. La magazinele Agro Ardeal găsiți zilnic carne de miel, de vită sau de porc, numai bună de preparat după cum poftiți. Iar laptele e și el proaspăt!

Statul în casă pare să scoată la iveală un mic bucătar, aproape din fiecare! Iar de la rețete simple, te mai „chinuie” și talentul, dorind să gătești alte și alte tipuri de preparate.

Carnea e piesa de rezistență a oricărui dish, așa că e important ca aceasta să fie proaspătă și fragedă. Mai ales dacaă e vorba de un preparat cu carne de miel, apoi e neapărat ca această să fie proaspătă, altfel, trece paștele până se pregătește. Și nici gustul nu e la fel.

Salvarea, chiar pe vreme de pandemie, vine tot de la producătorii locali.

La magazinele Agro Ardeal găsiți zilnic carne de miel, de vită sau de porc. De calitate și neapărat proaspătă.

 

Și bineînțeles, tot la Agro Ardeal găsiți și lapte proaspăt, mult de la cele mai vesele văcuțe din județ. Pentru că după orice preparat culinar bun, ai nevoie și de ceva dulce. Iar laptele proaspăt și gras dă un gust aparte preparatului dulce.

 

 

Cât despre siguranță și măsurile luate în această perioadă, nu trebuie să vă face griji. Carnea și laptele sunt preluate, procesate, transportate conform indicațiilor Ministerului Sănătății. PLUS alte măsuri pe care Ionel Peica le-a implementat.

 

AGRO ARDEAL – Lapte și preparate din carne proaspete, în condiții de maximă siguranță!

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?