2.1 C
Bistrița
duminică, decembrie 4, 2022

AGRO ARDEAL – Lapte și preparate din carne proaspete, în condiții de maximă siguranță!

S-au suplimentat măsurile de securitate și igienă, în magazinele producătorului local Agro Ardeal: „Am implementat recomandările Ministerului Sănătății, precum și un set de măsuri suplimentare în materie de prevenire și gestiune a urgenței epidemiologice generate de Covid-19”, transmite Ionel Peica, managerul abatorului și al fermei de vaci de carne de la Orheiu Bistriței.

În magazinele producătorului local Agro Ardeal găsiți zilnic produse proaspete din carne, precum și produse lactate.

Pentru a nu pune în pericol nici sănătatea angajaților, dar nici pe cea a clienților, managerul abatorului și al fermei de vaci de carne de la Orheiu Bistriței subliniază că în cadrul firmei Agro Ardeal s-au activat o serie de măsuri suplimentare.

Am implementat recomandările Ministerului Sănătății, precum și un set de măsuri suplimentare în materie de prevenire și gestiune a urgenței epidemiologice generate de Covid-19. Respectăm normele igienico-sanitare și facem tot ce este necesar pentru aplicarea normelor în vigoare, menite să stopeze răspândirea virusului Covid19”, a subliniat Ionel Peica. 

Vă asigurăm că toate produsele rămân garantate de producție și sunt furnizate de Agro Ardeal în condiții de maximă siguranță”, adaugă managerul fermei. 

Mai mult, la Agro Ardeal aveți la dispoziție și produse lactate. Este vorba despre produse naturale din lapte de cea mai înaltă calitate, obținute fără adaos de conservanți sau culturi bacteriene.

Respectând rețetele simple de odinioară, magazinele Agro-Ardeal / Dor de Bistrița vă oferă produse realizate în condiții speciale. Totul este 100% natural, din lapte produs în ferma cu văcuțe crescute de roboți.

Mai multe detalii interesante despre ferma din Orheiu Bistriței puteți reciti accesând linkurile de mai jos: 

FOTO/VIDEO: Văcuțe fericite, îngrijite și mulse de roboți, într-o fermă high-tech, la nici 10 km de Bistrița! UNIC în Transilvania

De foame n-o să suferim, ne salvează producătorii locali! Carne și lapte proaspăt găsiți, în fiecare zi, în magazinele Agro-Ardeal!

NOU de la Agro-Ardeal: Salam nemțesc, din 100 la sută carne și doar cu condimente naturale, făcut după o rețetă veche, din zona Bistriței!

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...