13.4 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

AGRO ARDEAL – Lapte și preparate din carne proaspete, în condiții de maximă siguranță!

S-au suplimentat măsurile de securitate și igienă, în magazinele producătorului local Agro Ardeal: „Am implementat recomandările Ministerului Sănătății, precum și un set de măsuri suplimentare în materie de prevenire și gestiune a urgenței epidemiologice generate de Covid-19”, transmite Ionel Peica, managerul abatorului și al fermei de vaci de carne de la Orheiu Bistriței.

În magazinele producătorului local Agro Ardeal găsiți zilnic produse proaspete din carne, precum și produse lactate.

Pentru a nu pune în pericol nici sănătatea angajaților, dar nici pe cea a clienților, managerul abatorului și al fermei de vaci de carne de la Orheiu Bistriței subliniază că în cadrul firmei Agro Ardeal s-au activat o serie de măsuri suplimentare.

Am implementat recomandările Ministerului Sănătății, precum și un set de măsuri suplimentare în materie de prevenire și gestiune a urgenței epidemiologice generate de Covid-19. Respectăm normele igienico-sanitare și facem tot ce este necesar pentru aplicarea normelor în vigoare, menite să stopeze răspândirea virusului Covid19”, a subliniat Ionel Peica. 

Vă asigurăm că toate produsele rămân garantate de producție și sunt furnizate de Agro Ardeal în condiții de maximă siguranță”, adaugă managerul fermei. 

Mai mult, la Agro Ardeal aveți la dispoziție și produse lactate. Este vorba despre produse naturale din lapte de cea mai înaltă calitate, obținute fără adaos de conservanți sau culturi bacteriene.

Respectând rețetele simple de odinioară, magazinele Agro-Ardeal / Dor de Bistrița vă oferă produse realizate în condiții speciale. Totul este 100% natural, din lapte produs în ferma cu văcuțe crescute de roboți.

Mai multe detalii interesante despre ferma din Orheiu Bistriței puteți reciti accesând linkurile de mai jos: 

FOTO/VIDEO: Văcuțe fericite, îngrijite și mulse de roboți, într-o fermă high-tech, la nici 10 km de Bistrița! UNIC în Transilvania

De foame n-o să suferim, ne salvează producătorii locali! Carne și lapte proaspăt găsiți, în fiecare zi, în magazinele Agro-Ardeal!

NOU de la Agro-Ardeal: Salam nemțesc, din 100 la sută carne și doar cu condimente naturale, făcut după o rețetă veche, din zona Bistriței!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...