16.5 C
Bistrița
joi, septembrie 21, 2023

AGRO ARDEAL – Lapte și preparate din carne proaspete, în condiții de maximă siguranță!

S-au suplimentat măsurile de securitate și igienă, în magazinele producătorului local Agro Ardeal: „Am implementat recomandările Ministerului Sănătății, precum și un set de măsuri suplimentare în materie de prevenire și gestiune a urgenței epidemiologice generate de Covid-19”, transmite Ionel Peica, managerul abatorului și al fermei de vaci de carne de la Orheiu Bistriței.

În magazinele producătorului local Agro Ardeal găsiți zilnic produse proaspete din carne, precum și produse lactate.

Pentru a nu pune în pericol nici sănătatea angajaților, dar nici pe cea a clienților, managerul abatorului și al fermei de vaci de carne de la Orheiu Bistriței subliniază că în cadrul firmei Agro Ardeal s-au activat o serie de măsuri suplimentare.

Am implementat recomandările Ministerului Sănătății, precum și un set de măsuri suplimentare în materie de prevenire și gestiune a urgenței epidemiologice generate de Covid-19. Respectăm normele igienico-sanitare și facem tot ce este necesar pentru aplicarea normelor în vigoare, menite să stopeze răspândirea virusului Covid19”, a subliniat Ionel Peica. 

Vă asigurăm că toate produsele rămân garantate de producție și sunt furnizate de Agro Ardeal în condiții de maximă siguranță”, adaugă managerul fermei. 

Mai mult, la Agro Ardeal aveți la dispoziție și produse lactate. Este vorba despre produse naturale din lapte de cea mai înaltă calitate, obținute fără adaos de conservanți sau culturi bacteriene.

Respectând rețetele simple de odinioară, magazinele Agro-Ardeal / Dor de Bistrița vă oferă produse realizate în condiții speciale. Totul este 100% natural, din lapte produs în ferma cu văcuțe crescute de roboți.

Mai multe detalii interesante despre ferma din Orheiu Bistriței puteți reciti accesând linkurile de mai jos: 

FOTO/VIDEO: Văcuțe fericite, îngrijite și mulse de roboți, într-o fermă high-tech, la nici 10 km de Bistrița! UNIC în Transilvania

De foame n-o să suferim, ne salvează producătorii locali! Carne și lapte proaspăt găsiți, în fiecare zi, în magazinele Agro-Ardeal!

NOU de la Agro-Ardeal: Salam nemțesc, din 100 la sută carne și doar cu condimente naturale, făcut după o rețetă veche, din zona Bistriței!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.