21.4 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

OFICIAL înregistrăm deja 48 de ore făcă niciun caz confirmat de COVID-19!

O nouă raportare oficială a cazurilor de COVID-19 arată că, în ultimele 24 de ore, la nivel național, s-au înregistrat 333 cazuri. La nivelul județului nostru, bifăm deja 48 de ore fără niciun caz nou. Oficial! Neoficial, ar mai fi cel puțin încă două cazuri.

Raportarea zilnică, de la ora 13:00, arată că în România, în ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 333 de noi cazuri de COVID-19. Numărul total al îmbolnăvirilor ajunge astfel la 6.633. Dintre aceștia, 914 au fost declarate vindecate și externate, iar 318 au decedat.

La ATI, în acest moment, sunt internați 231 de pacienți. În carantină instituționalizată sunt 24.020 de persoane. Alte 71.293 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Statistica la nivelul județului nostru, arată extrem de bine. În ultimele 48 de ore, NICIUN caz nou de COVID-19, NICIUN deces.

Am rămas tot la 82 de cazuri confirmate, 8 decese și 17 persoane vindecate.

NEOFICIAL, mai sunt cel puțin încă două cazuri confirmate. Și încă un deces.

NOTA Redacției

Statistica la nivelul județului e luată de pe raportarea oficială a Grupului de Comunicare Strategică. Prefectura Bistrița nu a transmis încă, separat, statistica DOAR la nivelul județului. Așteptăm….

UPDATE 13.35

S-a modificat ceva în statistica oficială. Avem..o persoană vindecată, în plus.

Situația epidemiologică la nivelul județului Bistrița-Năsăud, astăzi, 13.04.2020, este următoarea:
• 513 persoane în carantină instituționalizată
• 879 persoane în izolare la domiciliu
• 82 cazuri confirmate de CoVid-19, dintre care cinci cadre medicale
• 8 decese
• 18 persoane vindecate (dintre care două din cele cinci cadre medicale confirmate)

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: