21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

FOTO: Ce se întâmplă cu cei care trec pragul Sanovil, în aceste zile

Unitățile sanitare ale grupului Sanovil (Clinica Sanovil și Policlinica Nouă) depun eforturi susținute în lupta contra răspdândirii virusului COVID-19.

Tuturor persoanelor care intră în cele două instituții le este măsurată temperatura cu un termometru non-contact cu infraroșu. Astfel se depistează, încă din primul moment, persoanele febrile care ar putea pune în pericol sănătatea celorlalți pacienți.

De asemenea, există personal dedicat care se ocupă de distrubirea de dezinfectanți pentru mâini pentru toți cei care trec pragul clinicilor.

S-a stabilit că în această perioadă, va exista o singură cale de acces în clădiri pentru pacienți. Astfel încât nimeni să nu treacă fără triaj și dezinfecție.

Totodată, se limitează accesul aparținătorilor, acesta fiind permis doar în cazul persoanelor incapabile să se deplaseze singure. Pentru a reduce timpii de așteptare și aglomerația, a fost suplimentat personalul medical de pe fiecare compartiment.

Conform recomandărilor primite de la Ministerul Sănătății, Clinica Sanovil a interzis accesul vizitatorilor, încercând astfel să minimizeze riscul epidemiologic. S-au realizat instructaje ale personalului de pe secții privind depistarea precoce a potențialelor semne de infecție și s-a luat decizia monitorizării de patru ori pe zi a temperaturii tuturor pacienților internați.

„Noi suntem permanent pregătiți pentru astfel de scenarii de urgență epidemiologică. De aceea, stocurile noastre de dezinfectanți, substanțe biocide și materiale de protecție ne vor permite să gestionăm fără probleme această perioadă. Considerăm că situația trebuie tratată cu precauție și calm. Dar dacă se va impune, putem lua oricând măsura de reorganizare a activității spitalului nostru, în vederea internării cazurilor necesare, sub coordonarea Direcției de Sănătate Publică și a Ministerului Sănătății”, au declarat reprezentații Sanovil.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...