-9.3 C
Bistrița
joi, februarie 9, 2023

FOTO: Ce se întâmplă cu cei care trec pragul Sanovil, în aceste zile

Unitățile sanitare ale grupului Sanovil (Clinica Sanovil și Policlinica Nouă) depun eforturi susținute în lupta contra răspdândirii virusului COVID-19.

Tuturor persoanelor care intră în cele două instituții le este măsurată temperatura cu un termometru non-contact cu infraroșu. Astfel se depistează, încă din primul moment, persoanele febrile care ar putea pune în pericol sănătatea celorlalți pacienți.

De asemenea, există personal dedicat care se ocupă de distrubirea de dezinfectanți pentru mâini pentru toți cei care trec pragul clinicilor.

S-a stabilit că în această perioadă, va exista o singură cale de acces în clădiri pentru pacienți. Astfel încât nimeni să nu treacă fără triaj și dezinfecție.

Totodată, se limitează accesul aparținătorilor, acesta fiind permis doar în cazul persoanelor incapabile să se deplaseze singure. Pentru a reduce timpii de așteptare și aglomerația, a fost suplimentat personalul medical de pe fiecare compartiment.

Conform recomandărilor primite de la Ministerul Sănătății, Clinica Sanovil a interzis accesul vizitatorilor, încercând astfel să minimizeze riscul epidemiologic. S-au realizat instructaje ale personalului de pe secții privind depistarea precoce a potențialelor semne de infecție și s-a luat decizia monitorizării de patru ori pe zi a temperaturii tuturor pacienților internați.

„Noi suntem permanent pregătiți pentru astfel de scenarii de urgență epidemiologică. De aceea, stocurile noastre de dezinfectanți, substanțe biocide și materiale de protecție ne vor permite să gestionăm fără probleme această perioadă. Considerăm că situația trebuie tratată cu precauție și calm. Dar dacă se va impune, putem lua oricând măsura de reorganizare a activității spitalului nostru, în vederea internării cazurilor necesare, sub coordonarea Direcției de Sănătate Publică și a Ministerului Sănătății”, au declarat reprezentații Sanovil.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...