31 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

VIDEO: Câteva sfaturi vitale pentru cei care călătoresc cu autobuzele Transmixt

Transmixt Bistrița a montat în autobuzele companiei dozatoare cu gel dezinfectant! Câteva sfaturi esențiale pentru cei care călătoresc în mijloacele de transport în comun:

În contextul actual reprezentat de amenințarea Coronavirus, compania noastră a luat din timp măsuri de igienizare suplimentară a mașinilor”, transmit cei de la Transmixt.

La capetele de traseu, Transmixt a dispus dezinfectarea celor mai expuse locuri așa cum sunt barele, mânerele sau suporții – cu substanțe pe baza de alcool (etanol).

Același lucru se întâmplă și după retragerea la garaj a mașinilor. Se folosește cloramină, prin pulverizare și ștergere.

Totodată, de ieri s-a început montarea în autobuzele și microbuzele companiei Transmixt dozatoare cu gel dezinfectant pentru folosința călătorilor.

Vă rugăm să vă protejați și să protejați pe cei de lângă dumneavoastră:

  • Folositi gelul dezinfectant pus la dispoziție
  • Evitați discuțiile purtate cu conducătorul auto sau cu cei din jur
  • Protejați pe cei din jurul dumneavoastră când tușiți sau strănutați
  • Nu consumați alimente și băuturi în autobuze;
  • Nu mestecați guma, nu lipiți guma de scaune;
  • Păstrați curățenia în jurul dumneavoastră;

Sănătate multă…!

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ftransmixt.bistrita.3%2Fvideos%2F137536021120135%2F&show_text=0&width=267″ maxwidth=”300″ aspect_ratio=”1:1.2″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.