4.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

VIDEO: Câteva sfaturi vitale pentru cei care călătoresc cu autobuzele Transmixt

Transmixt Bistrița a montat în autobuzele companiei dozatoare cu gel dezinfectant! Câteva sfaturi esențiale pentru cei care călătoresc în mijloacele de transport în comun:

În contextul actual reprezentat de amenințarea Coronavirus, compania noastră a luat din timp măsuri de igienizare suplimentară a mașinilor”, transmit cei de la Transmixt.

La capetele de traseu, Transmixt a dispus dezinfectarea celor mai expuse locuri așa cum sunt barele, mânerele sau suporții – cu substanțe pe baza de alcool (etanol).

Același lucru se întâmplă și după retragerea la garaj a mașinilor. Se folosește cloramină, prin pulverizare și ștergere.

Totodată, de ieri s-a început montarea în autobuzele și microbuzele companiei Transmixt dozatoare cu gel dezinfectant pentru folosința călătorilor.

Vă rugăm să vă protejați și să protejați pe cei de lângă dumneavoastră:

  • Folositi gelul dezinfectant pus la dispoziție
  • Evitați discuțiile purtate cu conducătorul auto sau cu cei din jur
  • Protejați pe cei din jurul dumneavoastră când tușiți sau strănutați
  • Nu consumați alimente și băuturi în autobuze;
  • Nu mestecați guma, nu lipiți guma de scaune;
  • Păstrați curățenia în jurul dumneavoastră;

Sănătate multă…!

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ftransmixt.bistrita.3%2Fvideos%2F137536021120135%2F&show_text=0&width=267″ maxwidth=”300″ aspect_ratio=”1:1.2″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!